Що потрібно враховувати при перевезенні меблів

Перевезення меблів має безліч нюансів, які варто враховувати, якщо приймається рішення все зробити самостійно. Крім того, що знадобляться великі витрати праці і витривалість, фізична сила, потрібно знати особливості упаковки і транспортування меблів, техніки.

Быстро, по доступной стоимости, в целостности и сохранности, перевезет вашу мебель а также доставит другой груз в любую точку Днепра грузовое такси от компании Gruzovoz.

Псування майна під час перевезення відбувається саме через недосвідченість, тому краще довіряти перевезення меблів професіоналам. Здійснюючий будь-який офісний або квартирний переїзд, варто реально оцінювати свої сили і здібності. Деякі меблі взагалі важко зрушити з місця, не те що нести по сходах або вантажити в транспорт, а адже її необхідно ще й правильно закріпити.

Особливості та етапи перевезення меблів

Корпусні меблі найчастіше перевозять в розібраному вигляді. Якщо конструкція цілісна, то її потрібно перевозити, не розбираючи. Особливу увагу приділяють кухонним меблям, адже їх не можна просто взяти і забрати. Потрібно від’єднати каналізацію, водопровід від мийки, правильно перекрити газ та інші комунікації. Потрібен відповідний досвід для того, щоб від’єднати вбудоване в меблів освітлення, і здійснення інших специфічних демонтажних робіт.

Кожен окремий елемент меблів повинен бути обгорнутий плівкою (бажано бульбашковою) і обмотаний скотчем перед завантаженням. Необхідно визначити схожі між собою за габаритами складові частини, щоб скласти їх разом. Делікатні предмети і деталі інтер’єру додатково перекладаються картоном, а поверх обертаються тканиною для знерухомлення. Перевозити меблі можна тільки після того, коли все надійно упаковано і закріплено, є впевненість в тому, що речі знаходяться в безпеці.
 
В кузові транспорту спочатку встановлюються великі речі і меблі, а поверх них, дрібні. Варто подумати і про захист оббивки м’яких меблів, вона теж обертається плівкою або спеціальними чохлами.

Мувінгові компанії

Мувінгові компанії, що займаються перевезенням меблів «під ключ», не тільки переносять їх з поверху і піднімають нагору, упаковують і правильно розташовують в кузові машини, але і займаються складанням меблів на новому місці. Після доставки до місця призначення вантажники винесуть меблі і доставлять в квартиру, зберуть, завдяки чому операція переїзду не доставить великих клопотів.

Якщо займатися перевезенням меблів самостійно, то все одно знадобиться допомога вантажників, оренда транспорту для перевезення, що дешево не обходиться. Краще наймати професіоналів, які цим займаються постійно, щоб не витрачати зайвий час і бути впевненим у безпеці транспортування майна.