Космічний готель Aurora Station обіцяють відкрити у 2021 році

Ще не так давно польоти в космос здавалися нездійсненною мрією, але скоро, можливо, можна буде провести на орбіті майже два тижні в якості туриста.

Космічний туризм - мрія людства. Нова ера вже не за горами. У 2021 році у людей з’явиться можливість побачити нашу блакитну планету з боку, а також відчути на собі відсутність гравітації.

Само собою, коштувати це буде недешево. Приблизна оціночна вартість квитка складе 9,5 мільйонів доларів. Творці Aurora Station, компанія Orion Span називає таку високу ціну за 12 днів в космосі цілком розумною, тим більше, якщо порівнювати її з більш старими цінами, які доходили до нечуваних 40 мільйонів.

Фахівці кажуть, що в майбутньому квитки в космос будуть значно дешевшими. Ну а зараз всім шанувальникам комфортного і недорогого відпочинку хочеться порекомендувати затишний міні-готель “Рылеев”, що знаходиться у самому центрі Харкова, і про який детальніше можна дізнатися на сайті  https://www.hotel-kharkov.net.ua/

За один раз в готелі зможе оселитися всього лише 4 людини. Крім них тут будуть жити два астронавта. Орбіта буде низькою - близько 320 кілометрів, однак і цього вистачить для того, щоб споглядати всю красу.

Розміри готелю не будуть значними - близько 13 метрів в довжину і 5 метрів завширшки. Перед польотом туристи будуть зобов’язані пройти курс підготовки. Вчителями стануть досвідчені астронавти, які присвятили своє життя роботі в космосі.

В готелі буде інтернет, тому гості зможуть спілкуватися з родичами. Також на станції планують вирощуватися рослини, які будуть дарувати гостям, як сувеніри після подорожі.

Це дуже амбітні плани, але, все ж таки, існує поки переважно лише на папері. Компанії Orion Span потрібно інвестори. Так, $ 9,5 млн - сума велика, але ж і пропозиція Orion Span незвичайна, космічна, а тому і дивуватися нічому. Сьогодні за нудний відпочинок на Землі і з гравітацією доводиться віддавати не менш серйозні гроші.

Наприклад, ніч в президентському люксі з 12 спальнями в женевському Hotel President Wilson коштує $ 81 тис. А президентський люкс в Grand Hyatt Martinez у Франції (Канни) коштує помітно дешевше - всього якихось $ 45 тис. за ніч.

За $ 35 тис. В Греції можна зняти королівську віллу в Grand Resort Lagonissi. На $ 1000 менше коштує ніч в пентхаусі на Манхеттені: найдорожчий розташувався в готелі Four Seasons на 52-му поверсі - $ 34 тис. А готель на Карибах Atlantis Paradise Island Resort може прихистити і за $ 25 тис. - стільки коштує королівський сьют площею 900 кв. м.