Надміцний годинник Casio G-Shock може пережити апокаліпсис

Наручні годинники під назвою Casio G-Shock вже встигли зарекомендувати себе, як надійні і якісні, але ось нове покоління з преміальної лінійки корпорації «Mr. G » змогло здивувати своїх шанувальників ще однією характеристикою. Як вдалося з'ясувати експертам, нова модель годинника має надзвичайно високий показник протиударності.

Годинники Casio G-Shock відомі своєю міцністю, надійністю і довговічністю, зрештою як і інші моделі відомого японського виробника, представлені у відповідному каталозі deka.ua/casio/ інтернет-магазину ДЕКА. Але останній зразок з преміальної серії компанії «Mr. G» - це щось особливе. Судячи з характеристик новинки, завдяки своїй надміцності вона здатна пережити не тільки нас і наших нащадків, а й всю людську расу!

В даний момент йдеться мова про модифікацію наручних годинників під кодовою назвою MRGG2000RJ - 2А. Саме вони тепер оснащуються корпусом, виконаним з надміцного сплаву. А ще у них присутня унікальна застібка і міцна кришка з тильного боку.

Використовуваний для створення корпусу метал спеціально був піддаданий додатковому поглибленому загартуванню, що дозволило підвищити його показники міцності в п’ять разів.

Також варто відзначити, що розробники нового покоління годинника Casio використали відразу декілька сполук металів, які відразу в кілька разів за рівнем міцності перевершують сталь. А ось для захисту стрілок і цифр було використано сапфірове скло, яке отримало у внутрішній частині спеціальне покриття, що дозволяє значно поліпшити зображення.

Новинка до всього ще має декілька варіантів синхронізації, здійснювані за допомогою систем GPS, Multi Band 6 і Bluetooth. Ще варто відзначити, що батарея має унікальну технологію під назвою Casio Tough Solar, яка здатна накопичувати енергію, що випромінюється Сонцем.

Крім цього варто сказати, що нова модель годинника Casio G-Shock, окрім своєї виняткової протиударності, є також водонепроникною.

Стати власником годин нового покоління можна, якщо заплатити за них трохи більше 4 тисяч доларів. При цьому в годиннику немає ніяких «розумних» технологій, в них використаний звичайний кварцовий механізм. Продажі новинки стартують вже на початку березня.