Б’юті-поради: довгі і красиві вії в домашніх умовах

Про красу жінки судять за різними ознаками. Одним з них, безперечно, є достатня довжина і густина вій.

Справедливості заради варто відзначити, що далеко не кожна представниця прекрасної статі може похвалитися привабливим зовнішнім виглядом волосків, що роблять погляд чарівним. Але засмучуватися з цього приводу безглуздо: краще запастися терпінням і взяти вирішення проблеми в свої руки! Наприклад, на tufishop.com.ua придбати магнітні вії, які здатні перетворити вас на справжню красуню!

Як зробити вії довгими в домашніх умовах

З метою збільшення довжини власних вій можна, звичайно, вдатися до послуг фахівця і провести елементарне нарощування. Однак набагато надійніше буде зробити довгі вії шляхом використання нехитрих домашніх методів. Розглянемо для початку способи вирішення проблеми, що вимагають корекції внутрішнього стану організму.

По-перше, необхідно переглянути свій щоденний раціон харчування. Він повинен бути збалансованим і насиченим великою кількістю продуктів, багатих наступними біологічними і мінеральними сполуками:

- вітаміном А - міститься в печінці тварин і птиці, вершковому маслі, молоці, сирах, сметані, риб’ячому жирі;

- його попередником бета-каротином - присутній в моркві, чорниці, брокколі, болгарському перці, персиках, абрикосах, гарбузі, томатах, зеленому горошку;

- вітаміном Е - виявлений в жовтках курячих яєць, рослинних маслах (соняшниковому, соєвому, зародків пшениці, лляному), горіхах, насінні кунжуту і соняшнику, морській рибі;

- поліненасиченими жирними кислотами Омега-3 - подібно до попередньої речовині вони входять до складу олій рослинного походження (найбільше оливкової, льняної, кунжутної, чорного кмину), риб’ячого жиру; філе морської, в тому числі червоної риби;

- мононенасиченими жирними кислотами Омега-9 - містяться у волоських горіхах, фундуку, фісташках, кешью, насінні соняшнику, гарбуза, кунжуту;

- мікроелементом селеном - є компонентом часнику, зеленого «пір’я» цибулі, бразильського горіха, кукурудзи;

- мікроелементом цинком - це складова какао, темного і гіркого шоколаду, соєвих бобів, сочевиці, чорносливу, гречки, кураги.

Крім того, слід частіше їсти ласощі, що сприяють синтезу в організмі білка кератину. До даної категорії продуктів харчування відносяться дієтичні види м’яса (пісна яловичина, баранина, кролятина, телятина), злакові крупи і пластівці (пшоно, гречка, вівсянка), кисломолочні напої (кефір, йогурт), м’ясні субпродукти, пророщені зерна пшениці та ячменю, шпинат , листовий салат.

По-друге, потрібно взяти за правило регулярний прийом харчових біодобавок для збільшення довжини вій. Є спеціально розроблені beauty-комплекси - ось їх-то і треба вживати протягом декількох місяців для досягнення бажаного позитивного результату. Довгими ваші вії стануть також під впливом біотину і ретинолу.

Дотримання правил гігієни для довгих вій

Цей захід з відрощування вій має не менше значення, ніж живлення волосків зсередини.

Ніколи не лягайте спати з тінями на повіках і тушшю на віях. Спочатку обов’язково зробіть процедуру демакіяжу. З цією метою скористайтеся спеціальним косметичним засобом, в крайньому випадку - базовою олією, наприклад, мигдальною. Зволожите в beauty-продукті ватний диск, притисніть його до вій на 15 секунд, а потім м’яко очищайте їх від макіяжу, рухаючись від коренів волосків до самих кінчиків. Тіні з століття періть теж акуратно, не тріть і не розтягуйте ніжну шкіру. Після візьміть новий ватний диск і повторіть операцію ще раз.

Не зловживайте декоративною косметикою - ваші вії для поліпшення росту неодмінно повинні відпочивати від туші хоча б один раз в тиждень.

Не ігноруйте необхідність умовно вранці. Не торкайтеся до очей і, відповідно віям брудними руками, тим більше уникайте терти їх пальцями. В іншому випадку є ризик виникнення бактерійного зараження і, як наслідок, порідіння і навіть випадання вій.