Сумка і тип фігури: поради стилістів по створенню вишуканого образу

Здавалося б, яке відношення тип зовнішності має до сумки? Хіба вони не універсальні? Насправді ні. Так само, як одяг і взуття, вибір аксесуарів варто робити, виходячи з параметрів вашої зовнішності. Розмір і модель сумки повинні гармонійно підходити фігурі - тільки в цьому випадку ваш образ буде виглядати ідеально.

Високі і маленькі

Мати високий зріст і струнку фігуру дуже вигідно - адже таким дівчатам йде практично все. Справа стосується як одягу, так і взуття і аксесуарів. Вам можна вибрати практично будь-які моделі сумок - рюкзаки, сумки в твердому корпусі, м’які об’ємні моделі на кшталт шопера, портфелі та клатчі. А якщо ви маєте намір підкоригувати свій ріст, вам зажадають діагональні лінії.

З маленьким ростом складніше - необхідно підбирати речі таким чином, щоб здаватися вищою, не порушуючи при цьому пропорції. Перш за все, відмовтеся від об’ємних моделей - вони зроблять вас ще меншою і будуть виглядати незграбно. Вибирайте невеликі сумочки, які можна носити в руках або на плечах.

А тепер щодо типу фігуи

Пісочний годинник

У дівчат з такою фігурою - виражені груди і виразна талія, а також пишні стегна. Ширина плечей і стегон приблизно однакова. Саме така фігура вважається найбільш близькою до ідеалу. Ви можете носити практично будь-які моделі, однак найкраще вашу фігуру підкреслять сумки з короткими ручками або через плече. Обсяг значення не має.

Прямокутник

У цієї фігури широкі плечі, вузькі стегна і не завжди добре виражена талія. Силует найчастіше підтягнутий, спортивний. Вам найкраще вибрати м’які сумки, які зробить вашу фігуру більш жіночною. Моделі на довгому ремені теж будуть виглядати непогано, ну, а кращий варіант для вас - сумка хобо.

Груша

У дівчат з цим типом фігури круглі широкі стегна і вузькі плечі. Талія, як правило, виражена. Вибирайте яскраві сумки-клатчі, конверти або на короткому ремені - акцент на верхній частині тіла урівноважать пропорції. Крім того, цікаво виглядають об’ємні сумки з короткими ручками, які варто носити на лікті.

Перевернутий трикутник

У цього типу фігури, навпаки, широкі плечі, але вузькі стегна. Вибір сумки повинен наблизити фігуру до ідеальних параметрів «пісочного годинника». Рекомендується сумки на довгих ремінцях, які будуть розташовуватися в районі стегна. Носити їх варто через плече. А ось чіткої структури та кутів варто уникати - краще віддавати перевагу плавним лініях.

Яблуко

У цього типу фігури стрункі ноги і акуратні груди, які привертають увагу. А ось талія не надто виражена, можлива наявність животика. Рекомендуються об’ємні клатчі або структуровані сумки з короткими ручками, які прийнято носити в руках, вони візуально витягнуть силует і створять ефект більш вираженою талії.

Качественные модные сумки женские на любой вкус и по доступной стоимости предлагает интернет-магазин Воллет. Кстати, только сейчас на большинство моделей из кожи, экокожи и замша распродажа, спешите заказать замечательный аксессуар по отличной цене!