Переваги Doodle video для бізнесу

Успішні бізнесмени знають, що використання якісних відеороликів позитивно впливає на процес просування. Відеоконтент повинен бути не тільки якісним, але і унікальним. Творці рекламних відеороликів щодня стикаються з серйозними проблемами, які пов'язані не тільки з обмірковуванням і реалізацією ідеї, але і грамотним її оформленням. Саме тому формат Doodle video є тим самим рятувальним колом, яке може бути кинуте всім тим, хто втомився від шаблонних і банальних проектів.

Що таке Doodle video?

Doodle video - це особливий формат відеоролика, головною особливістю якого є нестандартний спосіб подачі інформації за допомогою ефекту малювання в кадрі. В даний час саме мальоване відео вважається кращим рішенням для будь-якої рекламної кампанії, адже він не обмежує творця ролика, дозволяючи йому вести відкритий діалог з глядачами за допомогою динамічних і пам’ятних образів.

Doodle ролики хороші тим, що вони звертають увагу з перших секунд, тому саме відео може тривати навіть менше 60 секунд. Навіть за такий короткий час глядач встигає вловити настрій ролика і розпізнати ту ідею, яка спочатку була закладена в відеороботі. За допомогою Doodle video успішний бізнесмен може оформити незвичайну презентацію, в якій буде говорити про компанії надзвичайно простою мовою, зрозумілою всім глядачам. В цьому і полягає головна перевага дудл video для просування бізнесу.

Переваги Doodle video

Якісний дудл ролик, який створено за всіма правилами з урахуванням потреб потенційної аудиторії клієнтів, здатний викликати довіру у глядача до тієї компанії, про яку йде мова в презентації. Барвисті, незвичайні і лаконічні Doodle ролики навіть можуть впливати на підсвідомість глядачів, адже велика частина образів для дудл відео створюється з урахуванням стандартних асоціацій і впливає на емоції людини.

Якщо ви вирішили замовити анімаційний ролик, то це абсолютно вірне рішення, адже у формату Doodle video є цілий переваг перед звичайним рекламним відеороликом, зокрема:

- Doodle video здатне збільшити конверсію сайту в два рази
- Долучає користувачів до маркетингового процесу
- Дозволяє збільшити час перебування відвідувача на сайті
- Позитивно позначається на продажах, які збільшуються не менше ніж в 4 рази
- Переконує глядачів в необхідності зробити покупку

Отже, Doodle video - це прекрасний спосіб розширити аудиторію клієнтів і залучити нових покупців за рахунок демонстрації запам’ятовуються динамічних образів.