Особливості та переваги zip-пакетів

В наші дні пакети з замком zip-lock використовуються в багатьох областях для організації правильного зберігання, фасування, а також упаковки різноманітної продукції.

Завдяки різноманіттю розмірів і варіантів виконання даний вид пакетів по праву можна назвати не тільки універсальним, але і в тому числі одним з найбільш популярних на споживчому ринку.

В інтернет-магазині https://profipak.com.ua/g36558859-pakety-zip-lock можна придбати оптом і в роздріб якісні зіп пакети із застібкою різних розмірів по найкращій вартості.

Zip-пакети: сфера застосування

Zip-пакети користуються величезною популярністю в виробничих процесах, а також в побутових умовах. Розрізняють два види zip-пакетів:

- Багатошарові використовуються для упаковки продукції, що вимагає високої герметичності, наприклад, для харчових продуктів з тривалими термінами зберігання;
- Одношарові є універсальним варіантом, який успішно використовується для фасування і упаковки нехарчових і харчових продуктів різного призначення.

Завдяки використанню при виробництві даних пакетів прозорого поліетилену, всі упаковані речі або товари легко проглядаються, це робить zip-пакети кращим вибором для упаковки і зберігання будь-яких прикрас, в тому числі і ювелірних, сипучих харчових і нехарчових продуктів, медичних препаратів, ремонтних і швейних приладдя , насіння і найрізноманітніших дрібних деталей.

Переваги zip-пакетів

Завдяки міцності і естетичному зовнішньому вигляду такі пакети витримують кілька циклів експлуатації, що зумовлює можливість їх багаторазового використання. У свою чергу, застосування в процесі виробництва безпечних, нетоксичних матеріалів дозволяє використовувати zip-пакети для упаковки харчових продуктів.

На поверхню цього пакету можна наносити маркування, це відкриває широкі можливості для популяризації бренду або компанії і залучення уваги потенційних покупців. Крім того відмінні показники герметичності при використанні zip-пакетів істотно продовжують експлуатаційні якості і властивості упаковуваних продуктів.