Типові помилки весільної фотосесії

Всі без вийнятку молодята мріють про «най-най» весільні фотографії. Але якщо серйозно не підготуватися до весільної фотосесії, в здійсненні мрії не допоможе навіть найтоповіший фотограф.

Щоб уникнути розчарування, що не допускай наступних помилок.

Пошук фотографа в останній момент

Кожен серйозний фотограф має щільний графік, тому домовлятися з ним потрібно якомога раніше. Чим раніше це зробити, тим більша ймовірність, що обраний фахівець в день свята буде вільний. Отож не зволікайте, і якщо вам потрібен досвідчений креативний фотограф Харків, зверніться до Андрія Обуховського, результатом співпраці будете задоволені!

Вибір фотографа без урахування людських якостей

Ідеальні фотографії не повинні бути основним критерієм вибору фотографа. Якщо фотограф неприємний нареченому і нареченій, то між ними не виникне контакту, пара не зможе розслабитися в його присутності, а це значить, що фотографій, наповненим почуттями та емоціями, скоріш за все не вийде.

Тайм менеджмент

Через брак часу молодята часто не встигають підготуватися до зйомки, а тут ще гості відволікають. Все це негативно позначається на результаті. Плануйте фотосесію з урахуванням часу на переїзди по місту. Або призначте зйомку в інший день.

Любительська зйомка

Багато гостей беруть на весілля фотоапарати з кращих побажань, щоби взяти участь в процесі весільної фотозйомки. Але родичі з «мильницями», мобільними телефонами часто закривають важливі ракурси, з’являючись в невідповідні моменти і заважаючи роботі весільного фотографа. Тому необхідно досить твердо попросити гостей утриматися від зйомки весілля.

Мистецтво позування

Багато пар багато позують і захоплюються грою під час зйомки. Настільки, що перестають бути схожі самі на себе. Максимум природності, щирості. Постарайтеся забути про камеру. Ведіть себе невимушено.

Також дуже важливо не командувати процесом зйомки. Постарайтеся утриматися від коментарів, професіонали цього не люблять.

Сценарій

Готуючись, наречені продумують макіяж, зачіски, наряди, але забувають про сценарії. Разом з фотографом продумайте сюжет і складіть список must-have майданчиків, де буде зйомка. Сценарій обговоріть за кілька місяців до весілля.

Сонце в зеніті

Молодята вибирають час для проведення фотосесії, не враховуючи світлові особливості і погодні явища. Потім засмучуються, дивлячись на прикрі тіні, що закривають їх обличчя. Обговоріть час зйомок. Полудень - не найвдаліший вибір. Окрім того, необхідно врахувати час року і атмосферні явища.