Названо кращий смартфон виставки MWC 2019

Компанія GSMA, що представляє інтереси мобільних операторів по всьому світу, назвала кращий смартфон виставки MWC 2019, яка проходить в Барселоні. В цьому році це звання було присвоєно флагманському Huawei Mate 20 Pro.

Експерти високо оцінили високу швидкість роботи пристрою, потрійну ультраширококутну камеру Leica, ємний акумулятор з функцією бездротової зарядки і прогресивний дизайн.

Це перший смартфон Huawei, який став найкращим на MWC. Також він є найкращим камерофоном, перебуваючи на першому рядку DxO Mark разом з Huawei P20 Pro і Samsung Galaxy S10 +.

Mate 20 Pro працює на 7-нанометровому чіпі Kirin 980, що забезпечує найвищу продуктивність. Ємність акумулятора - 4200 мАг. Він оснащений потрійною камерою, третій модуль - ультраширокий.

Вдале поєднання скла і металу робить апарат дійсно красивим і незабутнім. Спереду розташовується масивний дисплей з дуже вузькими рамками і вбудованим дактилоскопічний сканером. Зверху присутній невеликий виріз для різних модулів. Тильна частина придбала блок з потрійною камерою і спалахом.

Виглядає гаджет вражаюче, але користуватися ним однією рукою представляється складним завданням. Через скляну поверхню корпусу є ефект підвищеного ковзання. Тому використовувати смартфон потрібно максимально акуратно.

За звання кращого смартфона також боролися iPhone XS Max, Google Pixel 3, OnePlus 6T і Samsung Galaxy Note 9.

А у вас ще є питання по телефону? Тоді скористайтесь послугами сервісу mobihobby.ru.

Варто зауважити, що найбільше уваги публіки привернули, звичайно, складні смартфони. Точніше, один смартфон, тому що у січневого Royole FlexPai як і раніше близьконульові перспективи вийти в масовий продаж, а самсунгівський Galaxy Fold поки працює поганенько, тому Samsung боїться показувати його людям вживу і ховає мобільник за двома шарами скла.

Загалом, реально готовий до вживання гнучкий смартфон показала тільки Huawei - і це був Mate X. Але показали його тільки за закритими дверима, тільки обраним ЗМІ і тільки протягом 10 хвилин. Але навіть це все одно доказ, що пристрій - не просто вигадка маркетологів, а дійсно існуєча і добре працююча техніка.

Як це не дивно, до цих пір залишається багато людей, які не розуміють, навіщо потрібні складні смартфони, крім як для створення ажіотажу. Але ж все гранично просто: складаний смартфон дає вам можливість отримати апарат з екраном розміром як у планшета, але з можливістю носити цей «планшет» в кишені, а не брати заради нього одного рюкзак або сумку.

Здається, якщо подібного типу пристрої доведуть до пуття, то вони замінять всі смартфони та планшети разом. Зараз це все в зародковому стані, але через роки три подібний складаний плашето-смартфон напевно вже буде продаватися багатьма виробниками, а ціна з часом опуститься до прийнятної не тільки для споживачів чорної ікри і осетрини.