Наймодніші тканини 2019 року

Головний тренд цього сезону - природність, натуральність і комфорт, тому зі спокійною душею носіть бавовняні і лляні речі пастельних відтінків. Якщо ви не встигли створити кежуал-лук в стилі Кардашьян, то в цьому році у вас ще є шанс!

Також в 2019-му в моді підкреслена дорожнеча - хороший одяг повинен виготовлятися з дорогої і якісної тканини. Підробки а-ля Gucci тут не проходять - по них відразу помітно погана якість. Краще купити добротний матеріал в магазині punjabtextiles.com.ua і пошити в ательє відповідну річ, ніж купити фейковий Louis Vuitton за 200 гривень. До речі, саме зараз тут https://punjabtextiles.com.ua/atlas ви знайдете величезне різноманіття чудових забарвлень і текстур якісних атласних тканин від відомих вітчизняних і закордонних виробників по найкращій в Україні вартості.

Так з яких матеріалів можна пошити трендові речі? 2019 надає вам величезну свободу вибору, завдяки чому ви створите дійсно яскраві і незабутні образи.

Шовковий муслін

Шовковий муслін - одна з кращих повітряних тканин для літньої спеки. Це не звичайний шовк: муслінові тканини відрізняються особливою схемою переплетення ниток, що дозволяє отримати надтонкий матеріал.

Його винайшли ще в XVII столітті в іракському місті Мосул, але по-справжньому популярною ця тканина стала в XVII столітті в Парижі. Довгий час муслін вважався тканиною аристократів, так як коштував настільки дорого, що простому робочому довелося б працювати кілька місяців заради кількох метрів тканини. Але сьогодні її може дозволити собі кожен, тому вона стала одним з “маст-хевом” моди 2019.

Класичний денім

Нестаріюча класика! І якщо ще 100 років тому денім був одягом будівельників, то сьогоднішні джинсові речі швидше нагадують твір мистецтва, ніж грубий робочий одяг. Головна відмінність деніму 2019 року - нові колористичні прийоми. Якщо в 2018 році тканина повинна була здаватися потертою або почорнілою, то тепер на піку моди темно-сині джинси і вибілений денім.

Атлас

Струменіючий атлас - одна з головних модних тенденцій 2018-2019. Пам’ятайте, ми говорили про повернення моди 80-х? Атлас є справжнім символом цієї епохи, тому сьогодні він знову підкорює модний п’єдестал. Найпопулярніші в цьому році будуть тафта і атлас Дюпон. Головна умова - яскравість! Залиште чорний і сірий атлас на потім, зараз час сяяти!

Габардин

Відмінний варіант для пошиття коктейльних суконь і костюмів. Творцем габардину був Томас Берберрі, згодом заснував модний будинок Burberry. Головна фішка модних трендів цього сезону - яскраві і соковиті костюми. Так, у кожного повинна бути річ з чорного або коричневого габардину, але якщо ви хочете уславитися головним модником - вибирайте яскраві кольори тканини і незвичайні принти.

Принтованний шифон

Пам’ятайте, як кілька років поспіль на піку моди був однотонний шифон? Тепер пора заховати його вглиб шафи, так як сьогодні в тренді прінтованний шифон. Чим незвичайніший візерунок - тим краще! Не бійтеся використовувати стрази і пайетки: тенденції 2019 року це дозволяють.

Натуральний льон

Легкість і природність - один з головних трендів 2019 року. І льон повністю задовольняє ці вимоги! На жаль, лляна тканина дуже сильно мнеться, але зараз немає нічого страшного в тому, що ви з’явитесь не в ідеально вигладженою одязі. У наш час це показує, що у вас є гроші на натуральний одяг без домішки синтетики.

Вибирайте тканину пастельних відтінків або ж дотримуйтеся стилю мексиканських гаучо, комбінуючи контрастні поєднання білих, чорних, червоних і жовтих кольорів.