Переваги покупки одягу в стоці

Багато хто чув про те, що досить вигідно купити одяг можна в стоці. Але деякі вважають, що з тим же успіхом можна придбати товар у виробників. З цього приводу можна довго сперечатися.

Проте, існують вагомі аргументи, які зможуть переконати кожного, що стокові покупки - це вибір розумних людей, які цінують якість і цінують свій час. У цьому ви зможете переконатися по посиланню мужская одежда оптом, адже компанія Stock House на протязі багатьох років заслужено рахується лідером на вітчизняному ринку стокового одягу.

Де краще купувати одяг: у виробника чи в стоці?

Ніхто не буде сперечатися з тим, що ціни у виробників набагато нижче, ніж у посередників між оптовим покупцем і фірмою-виробником товару. Але завжди варто дивитися на кінцевий результат.

Отже, розберемося більш детально. Щоб придбати одяг оптом від різних виробників, необхідно витратити чимало часу на роботу (встановлення контактів, вибір товару, оформлення замовлень) з кожним з них. А ось купити одяг в стоці Stock House оптом можна, так би мовити, одним махом, без зайвих труднощів.

Для цього досить ознайомитися з асортиментом (зробити це простіше за допомогою консультантів), підібрати цікаві моделі по розділах і оформити замовлення. До того ж, стоки досить часто проводять різноманітні акції та пропонує найбільш вигідні знижки своїм клієнтам, що впливає на загальну вартість зробленої покупки.

Купуючи одяг у стоці, ви зможете поповнити асортимент своїх магазинів цікавими моделями від різних європейських брендів одночасно, не витрачаючи часу на пошуки товарів від виробника. Широкий асортимент і прийнятні ціни приємно здивують кожного покупця. Одяг та взуття даного класу - це нові речі від провідних виробників і всесвітньо відомих брендів, які жодного разу не були у використанні.

Вироби надходять в такі магазини з різних причин:

- надлишок випущених колекцій, які не вдалося своєчасно реалізувати в бутиках і фірмових магазинах;

- застарілі колекції, які залишилися після сезонних розпродажів;

- зшита на фабриці відомого виробника брендовий одяг із залишків тканини або з незначним браком, що абсолютно не відбивається на загальному якість виробу.

Переваги стоку

Якщо ви ще жодного разу не купували одяг оптом в стоці, то варто зробити це вперше і самостійно переконатися в існуючих перевагах співпраці. До них відносять:

- Наявність гнучкої системи знижок - все залежить від того, на яку суму ви робите замовлення. А для тих оптових покупців, які співпрацюють з Stockhouse понад рік є індивідуальні знижки.

- Розпродажі - щоб продукція не залежувалася на складі, залишки розпродаються за цінами, які нижчі за встановлені виробником.

- Можливість обміну купленого одягу - проводиться протягом місяця з дня покупки за умови, що одяг має товарний вигляд і збережені всі бирки.

- Вибір клієнтом способу оплати - готівковим або безготівковим розрахунком, на банківську карту або грошовим переказом - кожен клієнт оплачує за товар так, як зручно йому.

- Бонуси та подарунки - при покупці певних колекцій покупець може стати щасливим володарем подарунків, або отримати бонуси.

Зазначені переваги свідчать про те, що покупки в стоці - це зручно, вигідно і надійно!