Дитячі спортивні комплекси — найкращий подарунок для малюка

Для непосидючих і дуже енергійних дітлахів найліпшим подарунком є дитяча спортивна стінка. Мультифункціональне спортивне знаряддя, що виконане в яскравих кольорах, подарує дитині безліч приємних емоцій, допоможе розвинути силу, спритність і витривалість.

Переваги комплексних спортивних тренажерів для дітей:

  • Привчає дитину до здорового способу життя змалечку.
  • Має пристосування для розвитку різних груп м’язів.
  • Відповідає стандартам ДСТУ для дитячих спортивних виробів.
  • Відповідає сучасним європейським вимогам.
  • Гармонійно вписується в інтер’єр будь-якої кімнати.

Дитячий спортивний комплекс фото

Дизайн та розташування складових компонентів спортивної стінки поєднує в собі багато знань та праці спеціалістів. Користуючись сучасними вимогами до виготовлення спортобладнання найвищого рівня та завдяки оцінкам маленьких користувачів і їхніх батьків, інженери та конструктори нашої компанії створили найліпший варіант комплексу.

Дитячий спортивний комплекс і безпека дитини

Ніщо у світі не може бути важливішим за безпеку дитини. Це провідний орієнтир, про який ми пам’ятаємо і, яким ми керуємося на кожному етапі виробництва. Саме тому стінка вміщує в собі як необхідні для зручного, приємного користування елементи, так і відповідає усім вимогам безпеки, що існують. Це беззаперечне правило зробило наші товари популярними.

Важливими складовим безпеки спортивних тренажерів для дітей є:

  1. Екологічність матеріалів, з яких виготовляються дитячі комплекси.
  2. Стійкість, нешкідливість і висока надійність верхнього покриття.
  3. Чіткий розрахунок розмірів та допустимих навантажень на знаряддя.
  4. Відповідність конструктивних особливостей технічним вимогам.
  5. Кваліфікованість інженерів-розробників, досвідченість майстрів-виробників.

Матеріали та складові

Найкращі дитячі спортивні комплекси для дому роблять лише із використанням найкращих матеріалів. На виготовлення спортивного знаряддя для дітей ми використовуємо лише надійні, гнучкі та надзвичайно міцні породи дерев. Усі матеріали проходять перевірку на присутність радіоактивного фону та інших шкідливих забруднювачів.

Постачання екологічно чистої деревини, що є складовою тренажера, виконуються з найчистіших регіонів нашої країни. Поверхня ретельно оброблюється й доводиться до ідеально гладенького стану. Задля збільшення строку використання та утримання знаряддя у незмінному стані, незалежно від тривалості та навантаження, дерев’яні поверхні покривають лаком, або спеціальною фарбою.

Зовнішній вигляд спортивного куточка для дітей

Деякі елементи стінки покривають безбарвним лаком, що має свої переваги: підкреслюється текстура та природній малюнок дерева. Тренажер для дитини, зроблений в такому стриманому стилі, добре підійде до будь-якого інтер’єру кімнати.

Відчуття свята та багато яскравих емоцій подарує дитині спортивне знаряддя пофарбоване у барвисті насичені кольори. Такий спортивний куточок припаде до серця не тільки веселим непосидючим діточкам, алей і їхнім батькам. В інтер’єрі дитячої кімнати райдужні «смачні» кольори привертають увагу та створюють вигідний акцент.

Спортивні куточки для дітей фото

Установка та кріплення дитячої стінки

Для багатьох людей зручність і практичність є найважливішими складовими життя. Ми потурбувалися про наших покупців і розробили максимально зрозумілу інструкцію по встановленню та кріпленню стінки.

Щоб з’єднати усі необхідні кути та скласти стінку, господарю не потрібні спеціальні знання по монтажу та налаштуванням, також не знадобляться і складі інструменти. Тому, немає необхідності винаймати майстра для цієї роботи. Для сімей, які постійно подорожують, особливим плюсом стане можливість швидко складати на монтувати тренажер.

Зручне використання – легкий догляд

Спортивний куточок для дітей не потребує особливого догляду. Стійкі до використання фарби та лак не мають властивості відлущуватися з часом або тьмяніти. Купуючи дитячу стінку, батьки можуть бути впевнені, що знаряддя служитиме ще багато років і не втратить свого привабливого зовнішнього вигляду.

Навіть якщо дитина розфарбує нестійкими фарбами, проллє сік або забруднить поверхню їжею ви завжди зможете повернути початковий стан лише за допомогою ганчірки та звичайних мийних засобів.