Система DeGruz гарантує оперативне, економне і надійне перевезення вантажів

Ви вирішили запропонувати послуги перевезень, але не знаєте, де розмістити своє оголошення, хочете швидко знайти вантаж в своєму місті, щоб не сидіти без роботи? Пропонуємо розмістити вашу пропозицію послуг вантажоперевезень на сервісі DegGruz. Адже в цьому випадку про ваші можливості дізнаються сотні вантажовласників вашого міста. При цьому їм легко буде знайти вашу пропозицію, використовуючи різноманітні фільтри і інший сучасний ефективний пошуковий функціонал.

Транспортний інформаційний сайт DegGruz - це досить популярний транспортний ресурс, який за своїми амбітними задумами, своєю технічною оснащеністю цілком готовий і може скласти конкуренцію найвідомішим транспортним порталам України.

Розроблено та впроваджено в Інтернет сайт компаії в 2009 році і завдяки виконаній роботі вже через рік DegGruz заявив про себе як добротний і конкурентний транспортний портал. Цей сервіс, про який можна детальніше дізнатися на сайті http://mmr.net.ua/rus/sti/86006 служить ефективним майданчиком з пошуку вантажів і транспорту, а також допомагає перевізнику і власникові вантажу домовитися безпосередньо про надання транспортних послуг. Крім цього, на сайті міститься багато іншої корисної інформації.

DegGruz для вантажовласників, перевізників та експедиторів

Власник вантажу може залишити на цьому сервісі заявку про свій вантаж, і перевізники самі з ним зв’яжуться і запропонують свої автомобілі. Всі заявки виходять в режимі он-лайн, тому вигідні пропозиції завжди забираються.

Перевізник на DegGruz зможе знайти нормальні вантажі за адекватними цінами. Крім того, на цьому сервісі багато прямих замовників (власників вантажу), тому перевізникам не доведеться переплачувати експедиторським компаніям. А це, погодьтесь, неабияка додаткова вигода!

Перевізник також зможе розмістити на сайті інформацію про свій вільний транспорт в певному регіоні. Її побачать замовники і, можливо, запропонують вантаж.

Експедитори (а куди без них!) на цьому сервісі знайдуть замовників і перевізників, а також зможуть розмістити інформацію про вільний вантаж або транспорт.

Що ж являє собою сайт DegGruz

Головна сторінка - сучасний і дуже хороший дизайн, прекрасне і приємне колірне рішення, добре видимі розділи сайту. Загубитися неможливо! На сайті присутня інформація тільки для вантажоперевезень і про перевезення, абсолютно нічого зайвого. Сайт не перевантажений, працює швидко. Загалом, перше враження  найприємніше.

Будь-яка людина - користувач інтернету, спокійно може розмістити інформацію про свій вантаж або транспорті, заповнивши нескладну форму, якщо щось незрозуміло- є телефони менеджерів, завжди готових прийти на допомогу. Дуже зручно!

Перегляд вантажів і транспорту - на сайті можна спокійно переглянути розміщені заявки, а також вартість перевезення, якщо вона вказана. Також можна бачити контактні дані посередницьких фірм. Контактні дані прямих вантажовласників і перевізників - то вже платна послуга.

Розрахунок відстаней заснований на сервісі компанії Google і відмінно підходить для перевізників. Дуже цікава і корисна функція витрат часу на поїздку і витрати палива - все вважається автоматично. Ще один плюс - даються посилання на пошук попутного транспорту і вантажу.

Вартість перевезень представлена ​​у вигляді графіка, досить інформативна функція. Якщо приділити більше часу, то можна знайти в ній раціональне зерно. Для рядового користувача носить інформативний характер, але тільки для того, щоб визначити коридор вартості перевезення.

Інформативність - сайтом вільно може користуватися будь-який відвідувач, можна переглядати та додавати заявки, спілкуватися з менеджерами і т.п..

Висновок: дуже зручний транспортний ресурс і заслужено займає лідируючі позиції у вітчизняних і зарубіжних рейтингах.