Люстри в інтер’єрі: цьогорічні тренди

Освітлювальні прилади - дуже важлива частина інтер'єру будь-якого приміщення. Адже крім свого основного призначення - освітлення житла, вони мають виражені декоративні характеристики і здатні освіжити будь-який інтер'єр.

Саме тому, вибираючи нові люстри, думайте не тільки про те, скільки світла вона вам дасть, але також і про те, наскільки яскравим, модним акцентом вашого житла вона стане - і як впишеться в загальний стиль інтер’єру кімнати.

А тим часом дизайнери розповіли про те, які люстри будуть в моді в 2019 році для того, щоб ви вже до візиту в магазин визначилися з тим, який ідеальний освітлювальний прилад ви хочете придбати. До речі, якщо вам потрібні люстры в зал, то найкраще скористатися вигідними пропозиціями від інтернет-магазину svetua.com.ua. Також там ви зможете замовити якісні, стильні бра, торшери, настільні лампи, різноманітні прожектори, лампочки, промислові світильники, обладнання для садово-паркового освітлення.

Поєднання синього і жовтого

Цього року наймоднішим кольором при оформленні інтер’єрів вважається насичено-синій. Навіть якщо у вас немає можливості пофарбувати стіни в цей колір - не біда. Завжди можна додати в інтер’єр кімнати яскравий колірний акцент - вазу або абажур насиченого і благородного синього кольору, з якими буде ідеально поєднуватися розкішна люстра з плафонами з золотистого скла.

Латунний акцент

Запропонована нами вище виграшна комбінація кольорів чудово поєднується з м’яким і теплим сяйвом латуні. Цей метал може бути використаний в самій конструкції люстри в поєднанні з жовтим і синім склом, а також він може бути присутнім в інтер’єрі у вигляді столика, вази або рами для дзеркала.

Кришталь

Кришталеві люстри - це нев’януча класика в світі освітлювальних приладів. Не дивлячись на те, що даний дзвінкий матеріал ніколи не виходить з моди, у випадку кришталевих люстр велике значення має форма. В даний час дуже популярні овальні люстри з дзеркальною основою і каскадом декоративних елементів.

Нейтральні кольори і космічна тематика

Зараз дуже модно влаштовувати на стелі вітальні панораму зоряного неба. Потрібний ефект досягається за допомогою спеціального розташування світлодіодів в люстрі або стилізації самих люстр під зірки, планети або супутники.

Ще один тренд, на якому ми хочемо загострити вашу увагу, це використання нейтральних кольорів - бежевого і світло-коричневого.