Пісня Каміли Кабельо Havana визнана найуспішнішим сінглом 2018 року

Композиція 21-річної американської співачки кубинського походження Каміли Кабельо під назвою Havana з результатом понад 19 млн. реалізованих копій визнана найбільш продаваним синглом 2018 року. Він залишив позаду хіти Дрейка, Еда Ширана і Maroon 5. Трек був записаний в співавторстві з репером Янгом Тагом. Представник IFPI Френсіс Мур зазначив, що композиція досягла неймовірних результатів.

«Каміла Кабельо - це ідеальний приклад артиста, який використовує досвід своїх предків у музиці для створення власного унікального звуку, що змушує завмирати серця шанувальників по всьому світу», - підкреслив Мур.

Друге місце в рейтингу зайняв трек канадського репера Дрейка God’s Plan, який розійшовся по світу в кількості 15,3 мільйона копій. Третій рядок дістався композиції Shape of You Еда Ширана (14,9 мільйона проданих копій). У 2017 році саме ця композиція була визнана лідером світового чарту.

До речі, композицію Havana можна послухати і скачати на https://mp3ex.net, також на цьому популярному аудіо сервісі ви знайдете безліч хітів інших світових зірок.

Кубино-американська співачка Каміла Кабельо емігрувала в США у віці шести років, після чого не бачила свого батька півроку. Однак на сьогоднішній час 21-річна виконавиця - одна з найвідоміших і успішних зірок сучасності.

Вдалий рік Каміли Кабельо

“Це нереально! Що за прекрасний рік, який початок ери! Спасибі, люди, вам величезне. 2019 - поїхали!”, - радісно написала молода співачка в своєму акаунті в Інстаграм. А привід для радості у неї дійсно є.

Мало того, що в 2018 році артистка, випустивши хіт “Havana”, завоювала не одну престижну нагороду, вона до кінця року виявилася в багатьох чартах.

Каміла стала одним з кращих американських виконавців за версією видання Billboard. Завдяки своєму дебютному альбому “Camila”, вона закрила відповідний рейтинг Топ-10. Молода виконавиця йде нарівні з такими відомими артистами, як Дрейк, Ед Ширан, Тейлор Свіфт, Карди Бі, BTS і Бруно Марс. Її перший сольний альбом всього за один рік став платиновим. У топ-10 радіо пісень виявилися відразу два хіта Кабельо - “Havana” і “Never Be The Same”.

Серед найбільш продаваних її пісень друге місце в престижному чарті зайняв також синг “Havana”. Ця пісня також лідирує серед “Потокових пісень” (це означає, її найчастіше запитують користувачі в Інтернеті). Ця ж композиція виявилася в списку топ-10 кращих пісень року. А це небувалий успіх для такої молодої артистки.

У чому секрет успіху Каміли Кабельо?

Дівчина виконала величезний шлях до популярності. Наполегливість і талант - головні двигуни.

Вперше спробувати щастя дівчина все ж вирішила сама, з’явившись на кастингу американської версії шоу “Х-фактор”. Але її не оцінили як сольного артиста, і вона увійшла разом з чотирма дівчатами в колектив “Fifth Harmony”. З герлзбендом артистка співпрацювала чотири роки. Група випустила альбом і навіть гастролювала по американських містах.

Але все змінилося в грудні 2016 року - Каміла вдало підгадала момент, щоб піти з групи і зайнятися творчістю самостійно. Завдяки популярності дівчина змогла випустити сингли з Шоном Мендесом і репером Machine Gun Kelly. Колаборації з відомими артистами зробили її однією з 25 найвпливовіших підлітків 2016 року.

2017 рік вона почала так само активно, співпрацюючи з діджеєм Cashmere Cat, і Джемом Бальвіна. Випустивши кілька синглів протягом року, в січні вона презентувала сольну платівку під назвою “Camila”, яка моментально опинилася на першому місці хіт-параду Billboard 200.