Просто і зі смаком: який манікюр буде в моді весною

Флористичний принт, стрази, намистини і інша «мішура» відходять у минуле. Основний тренд в покритті і дизайні нігтів - мінімалізм.

Можна заповнювати свою шафу платтями з останніх колекцій, але якщо на ваших нігтях розсип з страз, то модницею вас не назвуть. Зараз в нігтьовій індустрії на першому місці мінімалізм і лаконічність. Це відноситься і до форми, і до колірній палітрі, і до дизайну. Які ж останні тренди в манікюрі?

Нарощувати чи ні?

Дилема не легша, ніж у Гамлета! Але якщо серйозно, то дійсно, мільйони дівчат ламають голову над цим питанням. З одного боку, в моді натуральність, з іншого - штучні нігті не ламаються і не вимагають додаткового догляду.

Якщо б’юті-індустрія пропагує природність, то і в нігтьовому сегменті панують аналогічні правила. Звичайно, краще відмовитися від нарощених нігтів, а також вій і волосся. Однак є й винятки. Якщо ваші нігті без шару гелю або акрилу, який дуже рідко, але ще можна зустріти у деяких майстринь, виглядають гірше, ніж з ним, то нарощуйте. Як правило, це відноситься до нігтів, які ростуть вгору. Щоб їх вирівняти, потрібна хороша довжина і шар гелю, який замаскує неправильний ріст.

Звичайно ж, матеріал для цієї і інших найл-процедур повинен бути найвищої якості, і в цьому контексті хочеться порекомендувати магазин профкосметики Beauty Boss, що пропонує по накращій ціні все для манікюра, а саме професійні лель-лаки, топи, бази для них, інші засоби відомих брендів.

Форма має значення?

Квадратні чи мигдальні? А може, гострі? Ну, зізнайтеся, що ви часто замислюєтеся про форму нігтів перед походом на манікюр. Навіть якщо ви багато років поспіль носите квадратні нігті, іноді хочеться різноманітності.

Якщо продовжувати тему натуральності в манікюрі, то, звичайно, на першому місці мигдалевидна форма. Вона є класичною. З такою формою нігті виглядають найбільш акуратно і ошатно.

Квадратна - на другому місці. Вона цілком допустима, так як у тисяч дівчат є природною формою. Щоправда, вони виглядають грубіше, ніж мигдалеподібні.

І, нарешті, гострі. Така форма була популярна в кінці 90-х і початку 2000-х. На кілька років довгі гострі нігті, як у відьми з казки про Білосніжку, зовсім вийшли з моди. Носіння такої зухвалої форми вважалося поганим тоном. Цієї весни гострі нігті знов допустимі в манікюрі, так як всі трендові віяння пов’язані з використанням елементів з 90-х і 2000-х. Однак існують суворі обмеження в дизайні гострих нігтів.

Дизайн нігтів

Актуальним буде дизайн з геометричним принтом. Всілякі кола, точки, трикутники і квадрати виглядають стильно. Також навесні будуть актуальні елементи з використанням забарвлення металік. Наприклад, блискучі смужки. Головне, щоб на кожному пальчику вони були різними по товщині та місцерозташуванням. Різні - від слова зовсім. Якщо смуги повторюються, то нехай в цьому не буде системи. Скажімо, однакові наклейки на великому пальці правої руки і на безіменному пальці лівої. Ще одним поширеним прийомом застосування металіка є фольга, коли по нігтьовій пластині проходяться клейкою стороною і вона залишає на нігтику сліди. Це круто!

Класичний френч також залишається в моді. Припустимо і використання техніки градієнт (покриття різними кольорами без видимих ​​переходів від одного кольору до іншого), Проте тони в такому випадку повинні бути нюдовимі. Яскравий градієнт не актуальний.

Місячний манікюр і місячний френч цієї весни краще залишити в минулому. Що стосується дизайну з фарбуванням нігтів в різні кольори, то це теж застарілий прийом. Навесні в моді однотонність, але і тут можуть бути виключення. Наприклад, якщо ви дотримуєтеся практики феншуй і фарбуєте по чотири пальці на кожній руці одним кольором, щоб в гаманці водилися гроші, то чи не ламайте себе!

Колірна гамма

Весна - час романтики і ніжності, тому на першому місці нюдовие тони: всі відтінки ніжно-рожевого, кремового і бежевого. Якщо зупинили свій вибір на такій палітрі, то відмовтеся від матових текстур. Нехай нігті блищать! Створення оманливого враження манікюру а-ля без покриття зараз особливо актуально. До речі, не покривати нігтьову пластину теж модно. До другої категорії модних кольорів входять всі можливі «брудні» кольору. Наприклад, болотний зелений, приглушений сірий, коричневий з земляним нальотом. Виглядає дуже свіжо.

Не виходять з моди і деякі яскраві кольори. Всі відтінки червоного навічно в тренді. А про чорний краще забути на час. Його можна замінити кавовим або шоколадним відтінками, які як і раніше актуальні