Чи варто їхати на відпочинок до Грибівки

В 30-ти кілометрах від Одеси на мальовничому чорноморському узбережжі розташувалося курортне селище Грибівка. Це екологічно чиста зона довжиною 5 км. з чистими дрібнопіщаними пляжами, і великою кількістю пансіонатів, баз відпочинку.

Насамперед, цей курорт стане ідеальним варіантом для сімейного відпочинку з дітьми, втім непогано себе будуть почувати і туристи, що віддають перевагу усамітненню, і гамірні гамірні веселі компанії. А щодо вибору місця відпочинку, то особливо хочеться порекомендувати готель Ensenada, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://ensenada.com.ua/. Це чудовий куточок мексиканської атмосфери на першій береговій лінії, з бездоганним комфортом, сервісом на найвищому рівні, чудовими комфортними номерами різної цінової категорії, виконаними з деревяного зрубу, турботливим ненавязливим персоналом, і прекрасним видом на море. Завітайте, не пошкодуєте!

Близькість до міст Одеса та Іллічівськ зводить на «ні» проблеми з автотранспортом. Дістатися до курорту простіше - простого. З міста Одеса, від ринку «Привоз» йде маршрутне таксі «Одеса-Грибівка», але якщо ціна в 35 грн. за маршрутку здасться дорогою, ласкаво просимо на автовокзал, знову ж поруч з ринком «Привоз». Рейсовий автобус “Одеса - Овідіополь” доставить вас за призначенням.

Грибівка знаходиться вельми віддалено від промислових і заводських комплексів. Місцеві жителі живуть виключно за рахунок туризму і тільки в курортний сезон. Сезон відкривається вже в кінці травня і закінчується в вересні. Весь цей час курорт приймає величезну кількість відпочиваючих практично з усіх регіонів нашої Батьківщини, і не тільки. Маса баз відпочинку, приватних міні-готелів, гостьових будинків має можливість вмістити всіх бажаючих.

Селище інтуїтивно можна поділити на 2 частини. 1 частина, вона ж перша берегова лінія. На цій віртуальній лінії (біля самого моря) розмістилося більшість пансіонатів, приватних міні-готелів. Тут же зосереджена вся основна курортна інфраструктура. Кафе, бари, міні ресторани, нічні клуби знаходяться упереміш з місцями найбільшого скупчення, тобто на набережній. Тут же размешена вся розважальна інфраструктура. Місцевий луна-парк, маса ігрових майданчиків для дітей, купа різноманітних атракціонів.

Друга берегова лінія, в основному приватний сектор. Тут вибір житла так само широкий і різноманітний. Все буде залежати від Вашого бажання і стану Вашого курортного бюджету.

Курорт активно розвивається, з кожним роком зростає і інфраструктура, і кількість місць для відпочиваючих. Велику популярність курорт отримав ще за часів СРСР, відпочиваючі з ближнього зарубіжжя і з усією України, з’їжджаються сюди в літню пору року, адже в це місце легко можна закохатися, а вартість відпочинку завжди буде нижче, ніж в будь-якому іншому місці Одеської області!

Розваги в Грибівці

На території курорту Грибівка розташований невеликий Луна-парк, який дозволить Вам розважити діточок. Пустельні (дикі) пляжі, які широко розкинулися уздовж Грибівка, крім центральних пляжів. Нічні клуби і сувенірні лавки в крокової доступності. Туристичні відділення, що пропонують послуги екскурсій за різними напрямками: Аквапарк, Аккерманська фортеця, центр культури вина Шабо і в дельфінарій, а також багато інших історичних і розважальні місця Одеси і Одеської області.

На пляжі до ваших послуг скутера і катамарани, прогулянкові яхти і водні гірки. Є непогані пляжні кафе, де можна смачно і недорого пообідати, не відходячи від вашого місця відпочинку.

Загалом, передати всю красу відпочинку в Грибівці неможливо, справедливо правило: краще один раз побачити, ніж сто разів почути!