У санаторії Закарпаття - за здоров’ям!

У кожного українця стало неписаною традицією їздити у відпустку влітку. Але що поробиш, якщо поїздки до моря набридли? На допомогу приходить Закарпаття - край вічно зелених лісів, чистої природи і неймовірно красивих пейзажів.

Універсальність цієї місцини полягає в тому, що підходить вона для повноцінного відпочинку і оздоровлення всім: як дорослим, так і дітям. Прекрасна природа робить свою справу, дозволяючи повністю релаксувати, забувши про різні рутинні життєві проблеми. Як відомо, тільки кардинальна зміна діяльності дозволяє свідомості перезавантажитися, а організму якісно відпочити. Тому відпустку краще всього проводити в поїздці в Закарпатті, насолоджуватися місцевими курортами, відновлювати запас душевних сил.

Оптимальний формат

Кращим форматом для відпочинку в Закарпатті є санаторії. Туристи вибирають ці об’єкти розміщення за цілий ряд переваг. Це і зручне розташування в самому серці курортних районів, і демократична цінова політика, і додаткові послуги. Кожна людина під час своєї відпустки бажає думати тільки про відпочинок, і ніяк не про побутову частину. Санаторії приходять на допомогу своїм гостям, приймаючи на себе всі питання щодо харчування і дозвілля, дозволяючи відпочиваючим просто насолоджуватися незабутньою приємною атмосферою. Сьогодні на території області працює кілька десятків санаторіїв, які одночасно розміщують близько 5 тисяч осіб.

Особливо хочеться відзначити у цьому контексті оздоровчий комплекс “Сонячний”, про який детальніше можна дізнатися на сайті http://www.sunnyresort.com.ua/detskij-klub/. Це дійсно ідеальне по всім параметрам місце для повноцінного сімейного відпочинку і ефективного оздоровлення!

Мінеральна вода і гори

Санаторії Закарпаття славляться своїми курортами далеко за межами країни. А цілющі мінеральні води, які володіють буквально магічним оздоровчим ефектом є одним з головних чинників такої популярності. На території області налічується понад чотириста джерел, різних за своїм мінеральним складом,  ширині можливого застосування людиною. Для цілей курортного використання пристосовані 30 джерел, а на базі 13-ти успішно функціонують курортно-санаторні установи.

Але не тільки мінеральною водою знаменита Закарпатська область. Безліч туристів приїжджають сюди, щоб помилуватися горами, регіон має статус головного зимового курорту країни. Словом, в Закарпатті дуже багато місць, які обов’язково повинен відвідати турист. Це і містечко Рахів з монументом “Географічний центр Європи”, і бальнеологічний курорт Квітка Полонини, і, звичайно, Ужгород, всі значущі точки на карті області і не перелічити!