Переваги написання дипломних робіт на замовлення

Апофеозом навчання у ВНЗ для будь-якого студента є створення і захист дипломної роботи. Це дуже важливий процес, адже саме в дипломі випускники повинні показати і розкрити всі отримані за роки навчання знання. Але останнім часом спостерігається тенденція, коли навіть відмінники воліють купувати готові дипломні роботи. Чим же обумовлений даний момент? Якими достоїнствами володіє подібне рішення?

Виконання дипломних - це процес трудомісткий, але його завжди можна перекласти на плечі професіоналів. Компанія “Дипломкин” виконує дипломи з бухобліку, фінансового обліку, цивільного права, англійської мови, маркетингу, економіки підприємства, туризму, юриспруденції, програмування, психології, соціології та безлічі інших напрямків. Написання дипломних на замовлення одна з наших основних послуг, але так само ми надаємо допомогу студентам ВНЗ, коледжам в написанні і захисті курсових, контрольних, рефератів, бізнес-планів, звітів з практики.

Вирішивши замовити дипломну роботу, наші клієнти отримують такі переваги:

- Нам під силу виконати якісно дипломну будь-якого рівня складності на найрізноманітніші теми. У колективі компанії працюють фахівці своєї справи, будь-який проект пишеться виключно досвідченими і перевіреними авторамі.Структура, оформлення, змісту будуть повністю відповідати вимогам клієнта і його ВНЗ.

- Виконавця для проекту виберуть, орієнтуючись на його спеціалізацію, досвід і рівень знань. Тому дипломна може бути написана навіть в стислі срокі.

- У нас можна замовити дипломну «під ключ », коли крім самої дипломної виконають презентацію для захисту, напишуть тексти рецензій, відгуків, а при необхідності і наукову статью.

- Точно в зазначені терміни ви гарантовано отримаєте дипломну, наші фахівці здійснять повний супровід до моменту захисту.

Замовити дипломну роботу онлайн - як це зробити?

Щоб замовити дипломну роботу, відвідайте сайт https://www.diplomkin.com.ua, де, заповнюючи бланк, вкажіть тему, терміни виконання, ваші контактні дані, вимоги та іншу інформацію. Кожне замовлення оцінюється нами в індивідуальному порядку.

На те, скільки коштуватиме дипломна впливає ряд факторів:

- обсяг роботи. Вимоги до обсягу можуть коливатися від 60 до 120 сторінок друкованого тексту. Тому ми просимо вказати, скільки сторінок повинна містити готова дипломна, яку ви вирішили замовити. Знайти цю інформацію можна в методичних рекомендаціях або дізнатися у наукового руководітеля.сложность теми.

- тема дипломної, обрана вами, безпосередньо визначає, наскільки легким буде написання проекта.

- терміновість виконання. Буває так, що деякі проекти зробити потрібно дуже терміново. У таких випадку вартість роботи виросте на тридцять і більше відсотків. Орієнтовна ціна і прийнятні терміни виконання представлені на сайті компанії “Дипломкин”. Якщо ви хочете замовити дипломну роботу недорого, то оформите заявку заздалегідь. Але ціни і на термінове замовлення вас гарантовано приємно порадують.

Незважаючи на зазначені нюанси, ціна визначається автором дуже швидко. Потім її вам повідомить менеджер компанії. У тих випадках, коли ціна влаштовує замовника, обговорюються умови співпраці.

Написання дипломної починається після внесення передоплати. Передоплата показує серйозність ваших намірів забрати виконану роботу. У будь-який момент клієнт може передати свої побажання автору через закріпленого за ним персонального менеджера, а так само запитати, як просувається виконання його замовлення.

Готова робота буде перевірена на відсутність в ній запозичень, унікальність тексту і відповідність спочатку висловлених клієнтом вимог. Після чого буде передана замовнику.

“Дипломкин” завжди прагне йти назустріч своїм клієнтам, у чому можна переконатися, прочитавши відгуки задоволених замовників!