Delonghi - еталон якості, функціональності, безпеки і вишуканої естетики

Відома італійська компанія-виробник побутової техніки Delonghi за більш ніж вікову історію свого існування (з 1902 року) встигла завоювати визнання і довіру не однієї сотні покупців, а також повагу з боку конкурентів.

Сьогодні Delonghi - це найбільший в світі виробник побутової техніки, традиційних комбінованих кавоварок і автоматичних кавоварок в тому числі. Продукція компанії користується великим попитом серед покупців у всьому світі.

Успішному зростанню компанії сприяло те, що після очолення в 1970 році компанії Джузеппе Делонгі, був узятий курс на створення нових ноу-хау, нарощування науково-дослідницької діяльності. У сфері розробки і виробництва побутової кавової техніки найактуальніші тренди відображаються в головному принципі, яким керується компанія у своїй діяльності: «Все найкраще, все найсучасніше». Ці слова належать засновнику компанії, і вони стали основою для успішного росту Delonghi.

Крім того, фірма значно досягла успіху в справі, коли свого часу стала брати замовлення на створення перспективних технологій від інших фірм, серед яких були і такі відомі компанії, як Siemens і Bosch. Це дозволило компанії за порівняно короткий час перетворитися з «постачальника ідей і технологій» у великого виробника побутової техніки.

Побутова техніка Delonghi наповнена високими параметрами якості через застосування інноваційних методик і розробок, а також через використання високоякісних матеріалів, які володіють підвищеними параметрами стійкості.  Всі деталі створені таким чином, що вони здатні прослужити довго, без необхідності заміни, при цьому розробники надають повноцінну інструкцію по експлуатації, на підставі якої визначено всі правила використання тієї чи ж іншої техніки. Зрештою, у цьому ви зможете і самі переконатися, замовивши на сайті https://delonghi-shop.by/products/chainiki.htm чайники, а також іншу надійну, функціональну техніку для дому.

У виробництві компанія використовує сучасні технології, найактуальніші інновації, завдяки чому сучасний споживач має можливість користуватися дійсно якісною, надійною і комфортною у використанні побутовою технікою для приготування різноманітних напоїв. Саме інженерами компанії Delonghi була розроблена ідея таких нових опцій в техніці для приготування кави, як система Automatic Cappuccino, яка в автоматичному режимі «готує» чудову молочну піну, а також система автоматичного очищення IFD.

Незаперечно важливою перевагою вважається лаконічний дизайн, компактні розміри, облік всіх вимог і побажань сучасних клієнтів. Побутова техніка Delonghi органічно впишеться в будь-який інтер’єр і займе мінімальну кількість корисної площі.

Вся техніка Delonghi оснащена доступною і інтуїтивно зрозумілою системою управління, що робить її ще більш затребуваною, актуальною і використовуваною. Також техніка даної торгової марки має доступні ціни, що робить її оптимальним вибором для вимогливих і економних покупців.