Переваги вантажного таксі

Вантажне таксі недорого і швидко доставить речі при квартирному, дачному, офісному переїзді, виручить, коли потрібно забрати з магазину меблі або важку техніку, або ж терміново доставити покупцям довгоочікувані товари. Поспішайте? Замовте вантажне таксі!

Трапляється так, що речі, партії роздрібних або оптових товарів, вантажів потрібно відправити негайно, і зовсім немає часу на довгі збори. В такому випадку на допомогу прийде вантажне таксі

Основні переваг вантажних таксі

- Оперативність. Транспорт подається протягом 1-2 годин після заявки клієнта, так як до нього виїжджає найближча вільна машина, причому знаходиться нема на стоянці, а в межах міста.

- Завжди можна найняти вантажне таксі з вантажниками. Вони допоможуть донести речі і завантажать їх в авто. Послуга опціональна і оплачується додатково. Якщо впораєтеся своїми силами - прекрасно, але все ж економити на послугах вантажників не рекомендується.

- Нема доплати за тоннаж. У переважній більшості випадків для термінового транспортування вистачає буса вантажопідйомністю 1,5 т, так що не доведеться переплачувати за обсяг або тоннаж. Якщо потрібно машина більшої вантажопідйомності або спеціальна, то її теж постараються знайти і підібрати в найкоротші терміни.

- Доставка «від дверей до дверей». Всі ваші вантажі і товари доставлять саме туди, куди потрібно, при мінімальних тимчасових витратах з вашого боку.

- Можливість заїхати в кілька місць. Наприклад, можна розвести товари покупцям або забрати меблі з магазину і доставити її в нову квартиру. Така поїздка в цілому обійдеться дешевше, ніж кілька поїздок «туди-сюди».

- Прийнятні ціни. Надбавка за терміновість, безсумнівно, існує, але цілком реально замовити вантажне таксі недорого. Особливо якщо ви користуєтеся послугами однієї і тієї ж транспортної компанії. Єдине - все ж варто враховувати, що вантажне таксі призначено для перевезень речей або вантажів все ж в обмежених обсягах. Воно відмінно підійде, якщо треба терміново перевезти холодильник, плиту, побутову техніку, диван або крісла, якщо терміново організовується переїзд невеликого офісу або маленької 1-кімнатної квартири. До більш масштабних завдань краще підготуватися заздалегідь, замовивши машину не за годину, а мінімум за 1-2 дня.

Як підготуватися до приїзду вантажного таксі

Набираючи телефон вантажного таксі, враховуйте, що ця послуга надається за погодинним тарифом. Тому, якщо ви вирішили обійтися без вантажників, переконайтеся, що до приїзду таксі ви встигли упакувати і винести до під’їзду речі. Інакше доведеться сплатити водієві і час очікування. Візьміть до уваги, що водій без попередньої домовленості не зобов’язаний виконувати обов’язки вантажника і має право вимагати оплату за ці послуги.

Вантажників варто наймати з розрахунку, що один вантажник здатний перенести до 50 кг вантажу за 1 раз. При цьому якщо потрібно перевезти холодильник, диван і т.п., краще найняти 2-х вантажників. Тим більше, якщо в будинку не працює ліфт. Врахуйте, що їм доведеться доплатити за пронесення речей на відстань більше 50 м - в тому випадку, якщо авто не в змозі припаркуватися біля під’їзду. Хоча якщо так трапилося, панікувати не варто: доплата є, але вона незначна. Якщо не впевнені, що самі впораєтеся з розбиранням меблів і упаковкою речей, краще замовте цю послугу в транспортній компанії окремо заздалегідь - мінімум за 2-3 години до прибуття таксі, а краще за день. Тоді до моменту його приїзду залишиться тільки винести речі - або доручити це завдання вантажникам.

Якщо все ж немає необхідності в крайній поспіху, проконсультуйтеся про час виклику таксі з диспетчером. Він обов’язково підкаже, в який час дороги в вашому районі максимально вільні.

Організовуєте офісний переїзд, чи збираєтесь перевозити домашні речі до нового місця проживання? У цьому випадку ніяк не обійтися без вантажного таксі, тому на сайті https://gruzovoz.dp.ua замовляйте цю послугу в компанії «Gruzovoz», це зекономить вам час, гроші і нерви! Акуратно і оперативно перевоземо до 2-х тон вантажу в любу точку Дніпра,і інші регіони України.