У чому перевага замовлення котельні «під ключ»

Індивідуальна котельня - ідеальна альтернатива централізованої системи опалення. Крім того, це єдине рішення забезпечити об'єкт опаленням та гарячим водопостачання, коли немає можливості підключитися до центральної опалювальної системи.

Компанія  ЭКОИН, про діяльність якої можна дізнатися на сайті https://ekoin.com.ua, пропонує різні підходи до проектування систем Вашого об’єкту, які споживають тепло, і гарантує надійний монтаж систем. Індивідуальна концепція проекту котельні розробляється з урахуванням усіх сучасних тенденцій: рівня комфортабельності, економічності, безпеки для користувача та навколишнього середовища. З огляду на це, проектування - важлива частина створення котельні, і вона обов’язково повинна передувати монтажу.

Переваги послуги «котельня під ключ»

Неузгодженість при проведенні робіт різними підрядними організаціями призводить до помилок в будівництві і впровадженні. Звідси невиконання термінів будівництва і перевитрата коштів. Послуги “котельня під ключ” володіє безперечними перевагами:

- значна економія часу. Узгодження між фахівцями, що відповідають за різні етапи робіт, відбувається швидше.

- висока якість кінцевого продукту за рахунок того, що відповідальність і гарантійні зобов’язання лежать на одній компанії.

- відмінна інтеграція системи опалення з іншими інженерними системами.

- сервісне обслуговування надається з урахуванням індивідуальних особливостей системи.

Від чого залежить вартість котельні

При виборі індивідуальної котельні одним з головних критеріїв залишається вартість котельні. Відразу відзначимо, що ціна на таку котельню залежить від численних факторів. Переважно від вартості обладнання, проектування, установки, витрат на її експлуатацію, вартості однієї гігакалорії тепла і т.д.

Повна вартість котельні буде озвучена замовнику, тільки після того як будуть визначені такі параметри:

- тип розміщення, тобто де буде встановлена котельня, наприклад, в окремій будівлі, в прибудові, в одному з приміщень промислового об’єкта, або ж на його даху і т.д .;

- вид палива, тобто на якому паливі буде працювати котельня;

- потужність обладнання;

- види теплоносія;

- характеристики нагріву теплоносія;

- виробник обладнання;

- величина тиску газу;

- тип керування і автоматизації;

- характеристики димоходу і димососа;

- обсяг виконаних робіт;

- обсяг пусконалагоджувальних робіт.

На завершення варто сказати, що при виборі індивідуальної котельні слід врахувати сам вид котельні, які класифікуються за:

- виду палива: газ, рідкопаливні (дизельне палива, солярка, масло і т.д.), твердопаливні, комбіновані;

- типу теплоносія - теплоносієм може виступати пар або вода. Переважно котельні з генерацією пара сьогодні менш застосовні, хоча і користуються достатньою популярністю.

Однак якщо ви зазивають послугу «котельня під ключ», то вибір оптимальної, ефективно працюючої і недорогої системи лягає на плечі фахівців і професіоналів.

Клієнтам компанії ЭКОИН дуже зручно працювати з єдиним підрядником по інженерії, який створить унікальний проект, забезпечить поставку обладнання та матеріалів, грамотний монтаж котельні та інших інженерних систем в комплексі, а також надасть гарантію на всі роботи по монтажу опалення і постійну сервісну підтримку на весь термін служби системи опалення. Все це надає компанія на максимально вигідних умовах!