Поради щодо вибору міського рюкзака

Уже не перший рік світові дизайнери пропонують на ряду з сумками носити рюкзаки. Та й сучасний темп життя в місті все більше і більше підводить до цього, адже так хочеться побільше встигнути в один день! Вранці в спортзал, потім на роботу, ввечері піти з друзями в кіно або влаштувати пікнік в парку. Де ж вмістити спортивну форму, ноутбук і ланч? Навряд чи це можна зробити краще, ніж в рюкзаку. А якщо Ви ще й пересуваєтеся на велосипеді по місту, тоді рюкзак просто незамінний! У будь-якому випадку, чим би Ви не займалися, і як б не пересувалися, важливо вибрати міської рюкзак саме під Ваші потреби.

У розмаїтті пропозицій непросто зважитися, рюкзак якої фірми вибрати. Особливо цим питанням цікавляться представниці прекрасної половини, що висувають значні вимоги не тільки щодо якості, і функціональності, а й до естетичної складової. Отож, прекрасні леді, зверніть Вашу увагу на рюкзаки david jones. З року в рік команда цього популярного французького бренду удосконалює дизайни, згідно з вимогами сучасного світу. Розвиває модельний ряд, досліджує сучасні матеріали, щоб зробити кращу пропозицію своїм споживачам.

Побалуйте себе сучасними, стильними і надійні рюкзаками David Jones, які зараз по найкращій вартості пропонує інтернет-магазин ruykzaki.com.ua. Вони принесуть у Ваше життя комфорт і зручність, стануть надійним другом в подорожах, навчанні, занятті спортом і звичайних прогулянках містом, а також не забудуть підкреслити Ваш висшуканий стиль, Вашу чарівну неповторність!

А тепер кілька порад щодо вибору найоптимальнішого саме для вас варіанту міського рюкзака.

1. Перше, що ми стандартно оцінюємо - це зовнішній вигляд рюкзака: подобається / не подобається. Після цього, важливо не упустити момент і придивитися до розміру рюкзака. Зверніть увагу на висоту спинки. Рюкзак не повинен бити по стегнах, або закінчуватися нижче лопаток - обидві крайнощі не принесуть користі і задоволення від його використання.

2. Об’єм рюкзака - одна з найважливіших характеристик. Вибирайте розмір і кількість відділень згідно зі своїми вимогами.

3. Якщо потрібен рюкзак для навчання, зверніть увагу на наявність органайзера і відділення для ноутбука. Органайзер допоможе максимально ефективно використовувати корисний простір рюкзака, і зберегти в ньому порядок. Все, що потрібно, в будь-який момент буде легко відшукати - це дуже зручно. Відділення для ноутбука або планшета допоможе уберегти його від пошкоджень і подряпин.

4. Якщо шукаєте спортивний варіант, переконайтеся, що Вас влаштовує не тільки розмір, але і кількість відділень, де можна переміщати, наприклад, футбольний м’яч та змінну форму.

5. Вага рюкзака не повинна бути більше 1 кг, щоб не давати додаткове навантаження на хребет.

6. Далі розглянемо деталі. Почнемо з якості фурнітури. Відкрийте / закрийте блискавку кілька разів. Якщо вона пересувається плавно, без заскоків і гальмувань, можна вже починати довіряти цьому рюкзаку.

Зверніть також увагу на якість швів самого рюкзака, особливо важлива прострочки ручки, адже на неї часто доводиться велике навантаження. У якісних моделях зазвичай йде подвійна прострочка. Сама ж ручка не повинна бути пришита до паралону на спинці рюкзака або до самої тканини рюкзака. Якщо ж модель передбачає кріплення ручки на спинці, то, як правило, виробники надійних моделей роблять додаткову фіксацію такої ручки, прошиваючи її поверх спеціальною стрічкою. У будь-якому випадку, навіть візуально досить легко визначити, наскільки грамотно і надійно зафіксована ручка.

А як Вам лямки рюкзака? Подивіться, регулюються вони і як надійно фіксується обрана Вами модель. А також, чи не занадто вузько пришиті лямки зверху. Чи не затискають вони шию? Адже це може послабити приплив крові і викликати головний біль.

Наявність бічних кишень - додаткова зручність для всіх варіантів рюкзаків: і для навчання, і для спорту, і просто на кожен день. Тут добре зберігати і парасольку, і пляшку з водою і все, що Вам хочеться мати завжди під рукою.

Широкий модельний ряд і оновлення модельної лінійки - часто говорить також про якість рюкзака. Адже світ не стоїть на місці. Щорічно вдосконалюються і моделі, і матеріали, з яких виробляються сумки і рюкзаки.