Їдемо на відпочинок до Очакова!

Відпочинок на Чорному морі користується величезною популярністю серед вітчизняних туристів, і країн ближнього зарубіжжя. На його узбережжі є безліч різних гідних курортів. Очаків є одним з таких курортів.

Відпочинок в Очакові - це ідеальний курорт для комфортного і доступного відпочинку на березі моря. Тут можна не тільки насолодитися теплою водою і лагідним сонечком, а й випробувати на собі цілющі властивості лікувальних грязей. Зокрема, на сайті https://ochakov.org/ ви дізнаєтесь про санаторій “Очаків”, який називають однією з найкращих здравниць на вітчизняному Причорномор’ї.

Сьогодні, курорт Очаків, що омивається теплими водами Дніпро-Бузького лиману і Чорного моря, пропонує туристам ідеальне поєднання активного відпочинку і доступних цін. Відпочити на Чорному морі в Очакові може дозволити собі кожен турист.

Цей курорт умовно можна поділити на дві зони. У зоні Очаків, розташовані готелі і пансіонати, але крім них тут також розкинулося і саме місто зі своєю розвиненою інфраструктурою. Тут розташовано безліч кафе, дискотек, розважальних закладів. У зоні Чорноморка знаходяться тільки пансіонати, бази відпочинку, санаторії. Тут немає міської суєти. Цю зону з радістю оберуть люди, які хочуть просто насолодитися теплим морем і красивою природою. Зони відрізняються одна від одної висотою над рівнем моря. 

Переваги відпочинку на Чорному морі в Очакові

Відпочинок на Чорному морі в Очакові - це прекрасна можливість поліпшити своє здоров’я. Грязьові ванни допоможуть позбавитися від різних захворювань. А на головному пляжі туристам пропонують зробити водний масаж. Пляжі пологі і доглянуті, в воді під наглядом батьків діти можуть плескатися годинами безперервно.

Очаків пропонує і стандартний набір розваг - водні мотоцикли, гірки, поїздки на бананах, квадроциклах і багато іншого. Смачно поїсти в місті можна в численних ресторанах і кафе. А туристи, які хочуть дізнатися про нічне місто, можуть розважитися в тутешніх запальних нічних клубах.

Любителям риболовлі надається відмінна можливість провести вільний час із задоволенням. Недорога рибалка гарантує хороший улов відомого чорноморського бичка.

Урізноманітнити свій відпочинок туристи можуть дегустацією смачного вина. У цьому регіоні вирощуються різні сорти винограду, завдяки чому, місцеві жителі виготовляють дуже смачне вино. Столові сорти очаківського вина реалізуються на місцевих ринках. Тому для туристів стало традицією купувати додому пляшки смачного домашнього вина.

Містечко Очаків вважається кращим курортом для сімейного відпочинку. Місцеві жителі подбали про те, щоб забезпечити туристам максимально комфортні умови для відпочинку. Безпечні пологі пляжі, море з плавно збільшується глибиною, численні водні розваги, бурхливе нічне життя - все це з кожним роком залучає все більше і більше туристів!