Що потрібно знати, виходячи заміж за іноземця

Заміж - не напасть, аби замужем не пропасти. Дізнайтесь про те, що обов'язково потрібно знати, якщо ви вступили в стосунки з іноземцем, а також про те, які питання не потрібно соромитися задавати своєму майбутньому чоловікові, якщо він є представником іншої країни.

По-перше, правильно ставтеся до того, що вам життя дало спробу почати все з чистого аркуша. Цілком ймовірно, що до цього у вас був не найкращий досвід відносин, зараз же доля подарувала не лише хорошу людину, але і взагалі можливість почати все з нуля. По-друге, напевно, в голові є сумніви: «А чи потрібно?» Так, безсумнівно, зміна місця проживання, шлюб, тим більше шлюб з іноземцем - велика відповідальність, в якійсь мірі навіть ризик. Але якщо вже так вийшло, що ваші серця б’ються в унісон, то навіщо відмовлятися від власного щастя?

Пропонуємо ознайомитися зі списком того, що необхідно обов’язково знати, пов’язуючи своє життя з представником іншої країни.

- Вивчіть історію країни, її основні закони, традиції. Якщо зрозумієте, що не зможете дотримуватися цих традицій, чи законів ще раз подумате: чи варто вирушати за кордон? Вступаючи в відносини з іноземцями, багато дівчат керуються виключно емоціями і почуттями, зовсім не думаючи про можливі наслідки таких союзів. Серед українських жінок, які прагнуть вийти заміж за кордон, є птиці високого польоту, а є і такі собі “курки” - жінки з обмеженим кругозором, які не хочуть знати всієї правди.

- У вас має бути якомога більше інформації про свого обранця: потрібно розуміти ступінь релігійності свого потенційного чоловіка. Чи готові ви прийняти його віру? Або він вашу? Навіть якщо він у вас не сильно віруючий, обов’язково потрібно зрозуміти, як йдуть справи у нього з батьками, за якими канонами ви будете влаштовувати весілля, за чиїми звичаями та обрядами, в якій церкві і за традиціями якої країни? А щодо офіційної реєстрації шлюбу, то досвідчені фахівці компанії ЮСТ групп зможуть всього за 1 день в Києві без зайвих переплат грамотно здійснити всі необхідні формальності,

- Дізнайтеся, чи має він постійне місце роботи, які у нього сімейні цінності, чи зможе він дійсно забезпечувати вашу нову сім’ю і майбутніх дітей, чи був судимий, чи перебував в шлюбі, скільки разів, розлучений чи офіційно (розлучення та окреме проживання - різні речі ), чи є у нього діти, скільки і ін. Між вами не повинно бути секретів, повірте, люблячий чоловік абсолютно нормально поставиться до таких питань, якщо справа вже йде до весілля. Більш того, деякі теми він підніме сам, розуміючи, наскільки це важливо і для нього, і для вас!

- Обов’язково вивчіть мову! Інакше ризикуєте опинитися в інформаційному вакуумі і потрапити в залежність. Англійську знати дуже важливо, але якщо вирушаєте в країну, де в загальній масі говорять іншою мовою, наприклад, французькою, то необхідно почати вчити і її.

- Заздалегідь дізнайтеся, чи зможете знайти роботу на новій батьківщині за своєю спеціальністю і що для цього треба (підтвердження диплома, рекомендації і т.д.).

- Поцікавтеся особливостями шлюбного законодавства країни, в якій плануєте жити, в тому числі: правами спільних дітей, твоїми правами в разі розлучення і т. Д. Таку консультацію можна отримати в консульському відділі посольства країни, в яку їдете, або у юриста з міжнародного права . Щоб захистити свої права, подбайте про укладення шлюбного контракту.

- Залиште копію закордонного паспорта та точну адресу твого нареченого батькам.

- Перед виїздом за кордон обов’язково дізнайтеся номери телефонів дипломатичних представництв України за кордоном, а також неурядових організацій, які допомагають жінкам, які потрапили в скрутне становище.