10 переваг професійного клінінгу

В даний час користуватися послугами професійних клінерів воліють багато комерційні організації і підприємства. Навіть приватні замовники все частіше вдаються до допомоги професіоналів. Пропонуємо розібратися, чому ж послуги клінінгових компаній вигідні, в першу чергу, комерційним організаціям і підприємствам.

Існує, як мінімум, 10 основних переваг професійного клінінгу.

1.В першу чергу, необхідно відзначити високу якість робіт. Професійні клінінгові компанії, зокрема “Уборка Эксперт” про яку можна довідатись на https://uborka.com.ua дуже трепетно ​​ставляться до своєї репутації і тому прагнуть надати послуги найвищої якості. Для виконання робіт використовується сучасне обладнання. Для роботи на такому обладнанні наймається кваліфікований персонал або ж проходить навчання за рахунок компанії. Крім того, для роботи використовуються ефективні і щадні миючі засоби.

Відмінний результат роботи досягається також за рахунок грамотної оцінки специфіки приміщення і характеру забруднень. Виходячи з цього, складається перелік робіт, підбираються миючі засоби та обладнання.

2. Другою важливою перевагою можна позначити економічну вигоду. Звертаючись в клінінгову компанію, замовник послуг може зробити відрахування з оподаткованого прибутку. Таким чином, сума, витрачена на клінінгові послуги, стане меншою.

3. Ще одна перевага - економія матеріалів. Всі кошти, які використовують працівники клінінгу, купуються оптом за рахунок самої клінінгової компанії. Знання та досвід дозволяють розбиратися в обладнанні та професійної хімії і вибирати оптимальні варіанти. До того ж, турбота про зберігання і поповнення запасів хімії також є турботою кінінговой компанії.

4. Ця ж перевага стосується закупівлі, використання, зберігання інвентарю та обладнання. Його ремонт і обслуговування абсолютно не стосується замовника клінінгових послуг.

5. Спеціальні роботи - ще одна область економії. Наприклад, деякі клінінгові заходи виконуються досить рідко, але, тим не менш, вони необхідні. Чищення меблів і килимів, полірування мармуру та ін. вимагають наявності спеціальної техніки та професійної хімії, яку дуже накладно купувати і утримувати. Крім того, подібні обладнання та хімія, а також роботи такого роду вимагають достатньої кваліфікації. А навчання персоналу вимагає часу і фінансування.

6. Індивідуальний підхід, грамотні розрахунки і професійно виконана робота дозволять зберегти меблі, килими, покриття підлоги в ідеальному стані на довгий час. Тим самим відкладаючи покупку нових меблів і нових покриттів, економлячи кошти і час компанії.

7. Ще однією перевагою є графік і перелік робіт, вигідних клієнтові, що враховують всі його побажання і можливості. Також складаються форма і строки розрахунків зручні клієнту.

8. Більшість серйозних клінінгових компаній пропонують свої послуги і в святкові, і в вихідні дні. Замовник може вибрати найбільш зручний для нього день і призначити час.

10. Клінінгова компанія цілком і повністю бере на себе відповідальність за свій персонал. Його навчання, заробітну плату, відпустки, лікарняні, спецодяг. Клінінгова компанія займається вирішенням всіх проблем замовника, заявлених в договорі, клієнт ж отримує готову роботу.