Бренд і поліграфія: переваги друкованої реклами

Для розвитку і просування будь-якого бізнесу вкрай важливо проведення добре спланованих рекламних кампаній та акцій. Як значна частина будь-якої з них, використовується різноманітна поліграфічна продукція. Це календарі, буклети, брошури, каталоги і багато іншого.

Поліграфічна продукція в рекламі

Замовлення друкованої продукції різного виду саме на часі для забезпечення безперервності і результативності будь-яких бізнес-процесів компанії. Каталоги, календарі, брошури, візитки часто використовують як безкоштовний роздатковий матеріал на презентаціях, дегустаціях, під час конференцій, виставок і промо-акцій. Це робиться (в першу чергу) для підвищення ступеня впізнаваності бренду і залучення уваги відвідувачів виставки, особливо якщо матеріали роздають спеціально запрошені з модельного агентства красиві дівчата, одягнені в корпоративні кольори.

Але основне призначення друкованих матеріалів - інформування відвідувачів і покупців про товари і / або послуги, що просуваються компанією. Багато друкованих видань часто стають прекрасними рекламними носіями, причому, якщо можна так висловитися, «довгостроковими». Саме тому друк каталогів, який можна замовити на сайті http://hqprint.com.ua/produkciya/katalogi.html, та іншої продукції настільки популярний в бізнес-середовищі. Адже гарний настінний перекидний календар - виріб чисто утилітарного призначення, який буде використовуватися мінімум до кінця поточного року. А рекламні зображення і тексти, логотип, фірмові кольори будуть день у день нагадувати споживачеві про товари, які можна купити, послуги, якими можна скористатися.

Переваги друкованої продукції в бізнесі

Інші види поліграфічної продукції не менш важливі для просування бренду в цілому, його товарів і послуг. Друковані видання мають чимало переваг перед багатьма іншими рекламними засобами:

- оперативність - листівка або календар можуть бути швидко спроектовані, зверстані (можливо, на основі наявних шаблонів) і віддруковані будь-яким тиражем;

- інформативність - на папері в компактному вигляді розміщуються зображення і корисна текстова інформація (адреси, телефони та інше);

- ефективність - добре продумана продукція привертає увагу, і її викидають далеко не відразу.

Без каталогу не обходиться жодна виробнича чи комерційна компанія. Каталог - це багатобарвне друковане видання, що містить рекламні матеріали і розповідає про продукцію, яка виробляється або продається підприємством. Найчастіше він містить найповніший перелік продуктів або нав’язуваних послуг - на відміну від рекламних проспектів, що знайомлять клієнтів або покупців з новинками або акційними товарами.

Замовляють друк каталогів для поширення серед широкого кола потенційних покупців або клієнтів з метою їх ознайомлення з асортиментом продукції або послуг, з поточними цінами. Якість цього виду продукції надзвичайно важливо для просування бізнесу.