Можливості широкоформатного друку для ефективної реклами і створення ексклюзивного інтер’єру

Широкоформатні принтери, мабуть, один з найважливіших винаходів сучасності у сфері друку. На сьогоднішній день твердження, що для офісної та рекламної поліграфії немає нічого неможливого, може бути вірним тільки завдяки цим інноваційним пристроям.

Область застосування широкоформатного друку така ж обширна, як і її можливості. Безліч друкованих завдань, починаючи від графічного креслення і архітектурного проекту, і закінчуючи дизайнерськими шпалерами, рекламними банерами, виконаними без швів можуть без проблем реалізувати принтери, ширина поля друку яких уже давно перевищила три метри.

Компанія “ЛДС” по доступній вартості пропонує найсучасніші широкоформатні принтери всесвітньовідомих виробників Canon, Epson, HP, Xerox. Це інноваційне обладнання дозволяє здійснювати широкоформатний друк на папері з будь-яким типом поверхні, вінілі, синтетичних тканинах, і інших матеріалах. При цьому більш складні моделі забезпечують найвищої якості фотографічну якість з роздільною здатністю 1440 Dpi і більше. Це дозволяє використовувати їх для технічно складної реклами, яка розміщується безпосередньо в торгових центрах поруч з покупцями. Такі зображення створюють неймовірний ефект присутності і можуть бути використані для реклами будь-яких товарів, і послуг.

Одна з очевидних переваг широкоформатних принтерів - можливість використовувати їх при створенні складних інтер’єрів. Ексклюзивні шпалери і панно, що існують тільки в одному екземплярі, репродукції картин, фотографії з сімейного альбому збільшені до натурального розміру. Все це доступно і, найголовніше, затребуване!

На сьогоднішній день попит на друк великих розмірів зростає особливо активно, сам друк ще далеко не вичерпав можливості для зниження цін, а значить ємність ринку далека від максимальної.

Тому такий принтер в першу чергу розширює можливості будь-якого бізнесу. В першу чергу, подібна продукція затребувана в офісній поліграфії, проте будь-яке рекламне агентство або дизайнерське бюро, набуваючи широкоформатний принтер, отримує величезну перевагу, забезпечуючи себе не тільки якісним виробництвом, а й гарантуючи клієнтам зовсім інший, на порядок вищий рівень оперативності, складності і якості виготовлення замовлень.