Про переваги фотокниги

Весілля - дуже важлива і пам'ятна подія, адже саме в цей день дві людини, які кохають один одного, з'єднують свої життя, щоб стати родиною. Немає ні краплі сумніву в тому, що день одруження буде урочистим і незабутнім, а пам'ять про нього зберегти допоможуть не тільки серця нареченого і нареченої, а й весільний фотограф, який зняв безліч прекрасних фотографій.

Але як зробити так, щоб весільні фотографії через багато років не перетворилися в купку кольорових карток, присипаних пилом десь в тумбочці, або не стали однією з безлічі безіменних папок в комп’ютері? Як зберегти якість і яскравість надрукованих фото, не втратити їх? І як зробити весільний альбом справжньою гордістю своєї сім’ї, який би подобалося гортати не тільки вам і вашим дітям, а й гостям, які приходять у ваш будинок?

Існує безліч відомих способів, як зібрати весільні знімки в одне ціле: купити фотоальбом, розрахований виключно для цієї події, записати usb-флешку з фотофайли, або ж обзавестися фотокнигою.
В альбом ви можете вставляти фото окремо в спеціальні осередки, а можете закріплювати їх за куточки. Є такі альбоми, які ви самостійно можете прикрасити малюнками, аплікаціями, робити там записи від руки. Також можна придбати готовий тематичний альбом, який вам потрібно буде заповнити роздрукованими фотографіями і все. Цей варіант є одним з найпоширеніших і простих способів зібрати весільні спогади.

Ви можете записати весільні фотографії на диск, або завантажити їх все в інстаграм. Цей варіант в наш час є досить актуальним, але дивитися фото з монітора комп’ютера, смартфона або телевізора досить нудно. Навряд чи такий спосіб дозволить вам зберегти чітку хронологію всього заходу і передати справжні «живі» емоції.

У наш час все більш популярними стають фотокниги. Фотокнига - прекрасний варіант, який дозволить зібрати безліч різних фотографій, як з одного якогось заходу, так і найяскравіші події, які траплялися з вами на протязі всього життя. Особливість фотокниги в тому, що вона відтворює точну хронологію події і перетворює процес перегляду фотографій в захоплюючий і незабутній процес, під який дуже добре розповідати історії! А на сайті fotokniga.moscow/ ви зможете замовити фотокниги на любий смак, причому креативні майстри виконають ваше замовлення за 1 день.

Що таке фотокнига?

Фотокнига - це сучасний поліграфічний продукт, який за короткий час полюбився багатьом. Всі фотографії в такій книзі друкуються типографським способом, точно так же, як друкуються ілюстрації в звичайних книгах. Ваші фотографії не просто наносяться на папір, як окремі картинки - вони являють собою повнокольорові ілюстрації, нанесені на щільний крейдований папір або фотопапір за допомогою сучасного поліграфічного устаткування. Якість фото можна порівняти з фотографіями в найдорожчих глянцевих журналах, а іноді воно навіть перевершує якість журнальних ілюстрацій в рази.

Переваги фотокниги

- Фотокнига дозволяє змістовно і цікаво помістити велику кількість фотографій, зберігши хронологію торжества і додавши художнє оформлення, яке стверджуєте виключно ви.

- Фотографії в цій книзі можуть супроводжуватися цитатами, віршами, коментарями, вирізками з газет, журналів, телеграмами і будь-якими іншими матеріалами, які мають для вас певну цінність, і пам’ять про яких ви б хотіли зберегти. Всі документи скануються, обробляються за допомогою спеціальних програм і гармонійно переносяться на сторінки книги. Або навпаки дизайн може бути максимально мінімалістичним - робить акцент лише на самих фотографіях.

- На розворотах сторінок можна розмістити фотографії розміром 30 х 40 см (формат А3).

- Розворот в фотокнизі цілісний, він включає в себе кілька або всього одну фотографію, об’єднаних в одну цікаву композицію або ідею.

- Оригінал-макет фотокниги стверджуєте ви. До моменту друку книги в ній можна змінити все, що вам не сподобається. Зазвичай я допускаю одну супер правку макета, після того як він буде повністю готовий до друку.

- Ви можете самостійно вибрати палітурку для своєї фотокниги. Він може бути м’якою і твердою. Зшита палітурка дуже надійна і прослужить вам довгі роки. Обкладинки також бувають декількох видів.

- Самий бюджетний варіант - це фотообкладинка. Але, як відомо, на пам’ятних моментах не економлять, тому ви можете замовити обкладинку зі шкіри, тканини, дерева, додати металеву обробку або прикрасити її камінням.

- Фотокнига - це завжди дуже стильно, надійно, красиво. Набагато приємніше тримати в руках масивну книгу в твердій палітурці, ніж натискати на кнопку комп’ютерної мишки, бездумно гортаючи десятки однотипних фотографій.

- Кожна фотокнига унікальна, її дизайн розробляється індивідуально для кожного замовника, в залежності від його побажань, смаку і почуття стилю. Автор книги не просто наповнює її сторінки ілюстраціями, а вкладає в свою роботу частинку душі, проявляє свою творчість і талант.

- Фотокнигу неможливо придбати в магазині. Ви можете замовити собі один єдиний екземпляр, а можете розтиражувати книгу для своїх рідних і близьких.