Художня реставрація: ваша ідеальна посмішка на довгі роки!

Краса починається з посмішки. І сьогодні завдяки художній реставрації повернути ідеальний зовнішній вигляд Ваших зубів простіше, ніж коли б то не було. З кожним днем ​​реставрація зубів стає все популярнішою - і це неспроста. Адже її переваги очевидні кожному, хто хоч раз спілкувався з людиною, що хвалиться новими бездоганними зубами.

Які справжні переваги таїть в собі технологія композитної реставрації?

- Відсутність під відновленою частиною пошкоджених ділянок тканини, які неминуче псують вигляд.

- Ідеальний підбір кольору під природний відтінок емалі можливий тільки при професійній реставрації передніх зубів.

- Максимальна довговічність і міцність скріплення реставраційного матеріалу з рідними тканинами зуба.

- Не має потреби травмувати емаль (як це відбувається, наприклад, при трансплантації).

- Композитна реставрація безболісна. Навіть якщо у вас є проблеми з підвищеною чутливістю, ви зможете відновити естестввенную красу зубів.

Саме ці чинники, разом з високим професіоналізмом стоматологів центру Vitasan і стабільно лояльними до клієнта цінами на реставрацію зубів змушують все більше людей, які бажають виглядати ідеально, скористатися послугою реставрация зубов.

Які проблеми вирішує художня реставрація?

Найчастішими косметичними недоліками, з якими ідеально справляються фахівці є такі стоматологічні проблеми:

- Дефекти емалі;

- Карієс, що зачіпає велику частину зуба;

-  Відколи й механічні пошкодження - аж до відколу великої частини зуба;

- Щілини між зубами;

- Нерівна форма.

Переваги стоматологічного центру Vitasan

При відносно невисоких цінах на реставрацію зубів в клініці Vitasan, миттєвому і тривалому ефекті процедури, а також максимально професійному підході, художня реставрація на сьогоднішній день стала практично ідеальним виходом для багатьох людей, що піклуються про свою красу і зовнішній вигляд.

Вартість реставрації передніх зубів залежить від безлічі факторів. Найважливішими з них є складність конкретного випадку, метод проведення, тип використовуваних матеріалів і обсяг роботи фахівця. Часто вдається вже після першого прийому відновити зовнішній вигляд зубів. Іноді - потрібно кілька відвідувань лікаря, щоб ви змогли похвалитися ідеальною посмішкою.

У будь-якому випадку, серед всіх доступних аналогів, ціни на реставрацію зубів роблять її безперечним лідером серед стоматологічних послуг косметичного штибу. І, зрозуміло, якщо вам потрібна реставрація зубів в Одесі, найважливішим фактором є експертність фахівця. Адже чим більш досвідченими стоматолог, тим професійніше він виконає всі необхідні процедури.

Саме тому одесити, яким потрібна не просто композитна реставрація, але гарантовано високоякісний результат, звертаються саме в стоматологічний центр Vitasan.