Бластери NERF: легенда іграшкового світу

Вибір іграшок різної спрямованості для дітей сьогодні просто величезний. І якщо заходить мова про іграшкову зброю для хлопчиків, то на цьому тлі вигідно виділяються бластери Nerf від американської компанії Hasbro.

Футуристична іграшкова зброя - бажаний подарунок для будь-якого хлопчиська. Компанія випускає іграшки даної спрямованості з 1969 року і щорічно пропонуючи нові продукти. У 2016-2017 рр. найпопулярнішими продуктами компанії стали бластери Nerf. З такою цікавою зброєю хлопчик може сміливо брати участь у будь-якій дворовій грі зі своїми ровесниками.

Тут необхідно згадати серію Nerf Elite. На сьогодні ці моделі вважається найкрутішими в світі, гарантований ексклюзив! За допомогою додаткових аксесуарів можна комбінувати різні моделі: від безшумного автомата до потужного карабіна з оптичним прицілом і додатковим набором патронів. Відвідайте магазин нерфів nerfblaster.com.ua, саме тут по найкращій вартості ви знайдете ці, та інші моделі популярної у всьому світі дитячої зброї, стріли, та інші боєприпаси і комплектуючі до них, різноманітне ігрове спорядження, та супутні аксесуари.

При виготовленні бластерів Nerf використовується високоякісні і безпечні для дитячого здоров’я складові. Помітне забарвлення надає їм додаткову привабливість і красу. Боєприпасами тут є однограмові дартс з гумовими наконечниками для безпеки. Бойові характеристики бластера можуть вразити навіть дорослої людини, снаряд відправляється на відстань 15 - 30 м., що досить солідно для дитячої іграшки.

Відмінності і особливості

Дана зброя вигідно відрізняються від інших аналогів в категорії «іграшки для хлопчиків». У них, дійсно, потужне озброєння, хороший запас боєприпасів і відмінна скорострільність.

У даного виробника випущена ціла лінія іграшкової зброї, чим можуть похвалитися не багато виробників ігрової продукції. До неї увійшли:

- дробовик, що стріляє одночасно з обох стволів, і з яким сміливо можна брати участь в найбільш “запеклих” перестрілках;

- зброя револьверної системи з обертовим барабаном і пристойним запасом боєприпасів;

- бластер з револьверним барабаном і високоточною стріляниною дротиками;

- Nerf Doomlands з вертикальним стволом, що стріляє відразу чотирма патронами, забезпечений запобіжником і тактичною планкою.

Вся лінія продукції має яскраву помітну розмальовку. Маючи досить значні розміри бластери Nerf невеликі за своєю масою, що дає можливість утримувати його двома і навіть однією рукою.

Іграшкові бластери Nerf рекомендовані для хлопчиків віку від 8 до 16 років. Можливе придбання додаткового комплекту аксесуарів: захисні окуляри, бронежилет і комплект боєприпасів. Дані вироби корисні тим, що використовуються дітьми в активних іграх, які підвищують їх фізичну активність, спритність, влучність, окомір і розвивають їх фантазію.