Як вибрати хороший сайт знайомств, і які його ознаки

Мрієте познайомитися в мережі і почати серйозні стосунки? Тоді потрібно вибирати найбільш безпечний і оптимальний варіант. Який сайт знайомств кращий? Правильний вибір такого ресурсу - важлива і пріоритетне завдання. Ми спробуємо вам допомогти зробити адекватний вибір.

Принципи вибору сайту для знайомств

Перше завдання, яке слід вирішити - це мета, з якою ви позначилися на проекті. І якщо це пошук дійсно серйозних відносин, то вам необхідні кращі сайти знайомств. А таким по праву можна вважати https://love.ua/, це сервіс з відмінною репутацією, зручним ефективним пошуковим функціоналом, чудовим дизайном, і величезною базою анкет реальних людей.

Друге важливе правило - це максимальна обережність при роботі на проекті: з вами може почати спілкуватися людина, дуже далека від бажання створити сім’ю або встановлення серйозних відносин. Це може бути банальний шахрай, який прагне втертися до вас в довіру. Його мета - гроші, які він зможе отримати від вас в якості допомоги (через своє «безвихідне» положення, наприклад). Хороший сайт знайомств повинен подбати про безпеку, але є елементарні правила поведінки на таких ресурсах.

Як правильно поводитися і чого не можна робити при роботі на сайтах знайомств?

- Попередньо - ще до реєстрації на сайті знайомств - не полінуйтеся познайомитися з відгуками про проект, розміщеними в мережі. Це дозволить вам сформувати свою думку про проект і зробити висновок про доцільність участі в ньому.

- Не використовуйте свою офіційну (робочу, особисту) електронну пошту. Краще заведіть іншу (альтернативну) і використовуйте її тільки для роботи на подібних ресурсах.

- Не розкривайте особисту інформацію в повному обсязі. Це стосується і відомостей про ваше фінансове становище.

- Не поспішайте встановлювати міцні контакти і погоджуватися на побачення: вивчіть своїх нових знайомих (наскільки це можливо).

- При будь-яких підозрах щодо користувачів проекту звертайтеся до служби підтримки сайту і просіть перевірити ваші підозри. Сьогодні безліч сайтів знайомств пропонують свої послуги.

Взагалі, перед тим як приступити до пошуку партнера в мережі, важливо порівняти різні сайти знайомств і послуги, які вони пропонують.

Основні ознаки серйозних сайтів знайомств.

- Безкоштовна реєстрація. Серйозні сайти знайомств, такі як love.ua пропонують можливість безкоштовної реєстрації для того, щоб ви могли протестувати продукт і вирішити, чи підходить він вам. У свою чергу, до сайтів, які пропонують свої послуги повністю безкоштовно, слід ставитися з обережністю - ви можете зіткнутися з шахрайством, рекламою і підробленими профілями користувачів. 

- Захист персональних даних. Обов’язково прочитайте умови конфіденційності, звертаючи особливу увагу на пункт про передачу даних третім особам. Переконайтеся, що ваші персональні дані не будуть передані далі. Показником серйозності сайту є також неможливість перегляду вашого профілю незареєстрованими користувачами. Функція прив’язки профілю на сайті знайомств до сторінок в соціальних мережах знижує ступінь анонімності - вам вирішувати, чи хочете ви, щоб всі ваші знайомі могли легко дізнатися, що ви перебуваєте в активному пошуку. Ваша персональна інформація, включаючи фото, захищена також від того, щоб бути найденої пошуковими системами (наприклад, Яндекс або Google).

- Наукова основа пошуку партнера. Серйозні сайти при реєстрації пропонують пройти особистісний тест, результати якого використовуються для аналізу психологічної сумісності потенційних партнерів. Це дозволяє при підборі кандидатів врахувати не тільки їх зовнішні дані, але і особливості характеру, що допомагає уникнути багатьох розчарувань в майбутньому. Докладний тест також відсіває користувачів, націлених на легковажні знайомства.

- Якість сервісу і зворотний зв’язок. Якість сервісу сайтів знайомств безпосередньо пов’язано з якістю профілів користувачів. Тобто на серйозному сайті знайомств не повинно бути підроблених профілів, непристойної або очевидно фальшивої інформації. Зверніть увагу на якість модерації на сайті, чи можлива перевірка зазначених даних на справжність. У профілях користувачів не повинно бути непристойного, образливого, занадто особистого, або навпаки, чужого, наприклад, фотографій відомих людей (якщо це не вони самі).

- На сайті не повинно бути фотографій відвертого змісту або реклами секс-послуг. Теж відноситься і до іншої реклами - вона повинна бути доречною.

Ще одна важлива перевага серйозних сайтів - професійна служба підтримки, де ви можете обговорити виниклі проблеми і висловити свої побажання. Всі ваші зауваження по роботі сайту служба підтримки направляє до відповідного відділу. Завдяки вашим коментарям поліпшується якість сервісу. На серйозному сайті для швидкого зв’язку завжди є електронна адреса, а ще краще, чат, де ви в реальному часі можете обговорити виниклі питання зі співробітником служби підтримки.

Всім цим критеріям у повній мірі відповідає love.ua - сайт безкоштовних оголошень в Україні №1.