Переваги паперового одноразового посуду від компанії “Маяк-кап”

Зі збільшенням популярності громадського харчування паперовий посуд миттєво поширився по всьому світу. Він прискорює процес обслуговування, дуже зручний і економний. В силу яких ще причин варто вибрати посуд саме з картону?

Переваги паперового посуду 

- Безпека. При контакті з гарячими продуктами, будь то їжа чи напій, паперу не властиво вступати в хімічні реакції. Чого не скажеш про полістирольні вироби, які при підвищенні температури окислюються і починають виділяти шкідливі речовини, наприклад, хлор.

- Екологічність. Картонні стакани і тарілки легко переробляються, а при попаданні в грунт досить швидко розкладаються. Пластик же може пролежати в землі більше сотні років.

- Гігієнічність. Паперовий посуд, на відміну від пластикового, неможливо використовувати повторно. Так що двічі одну й ту ж тарілку клієнту ніхто не подасть.

- Практичність. Такий посуд неможливо розбити, його зручно зберігати. Він ідеально підходить для поїздок або вилазок на природу. Крім того, паперовий посуд не обпалює руки і не смердить при контакті з гарячим. 

Компанія “Маяк-кап”, про яку детальніше можна дізнатися на сайті mayakcup.kiev.ua/ займається виробництвом одноразових стаканчиків для кави, і інших напоїв, тарілок, лотків в асортименті з високоякісних марок картону, придатного для використання в мережі громадського харчування і для фасування різних харчових продуктів. Наявність імпортного обладнання, сучасних технологій і висококваліфікованих фахівців дозволяє виробляти різні види продукції, задовольняючи потреби найвимогливіших споживачів.

Вся продукція виробляється із спеціального комбінованого матеріалу від провідних європейських і вітчизняних виробників. Він структурно складається з шарів чистоцелюлозного картону без виісту хлору. Тому наша продукція абсолютно безпечна для здоров’я як дорослих, так і дітей, а за своїми виключними властивостями волого- і жиронепроникності відмінно підходить для упакованих в неї холодних і гарячих напоїв і продуктів харчування.

Відходи отримані при виготовленні використовуються у вигляді вторинної сировини - макулатури у виробництві картону. Сировина, готова продукція та відходи сировини токсично безпечні. Від технологічного обладнання відсутні шкідливі виділення в атмосферу. Виробничі стоки відсутні.

Пропонований компанією “Маяк-кап” паперовий одноразовий посуд виробляється з харчового картону і має свою перевагу серед випускаються з інших видів сировини, а саме продукція не токсична, більш термостійка, не має в складі картону шкідливих складових, легко утилізується, переробляється, самостійно розкладається під дією атмосферних опадів і не може бути використана вдруге.

Рекомендована область застосування даної одноразового посуду має широкий спектр - від пунктів громадського харчування, буфетів, кафетеріїв до використання в залізничному транспорті, аерофлоті, а також лікарнях, школах і т.п., що в свою чергу є важливим фактором для врегулювання серед населення протиепідеміологічного стану в країні.

Даний вид посуду незамінний для бистроефективного розігріву їжі в печі СВЧ пунктів швидкого харчування, доступна на уїк-ендах і поступово завойовує своє чільне місце при влаштуванні вечірок різного формату.