Модні комбінезони весна-літо 2019 року: тренди, ідеї, фасони

Стильні і модні жіночі комбінезони - один з найбільш актуальних елементів гардеробу сезону весна-літо 2019 року. Завдяки їм можна створити безліч дійсно стильних, вишуканих образів.

Варто відзначити, що знаменитості вельми часто надягають шикарні новинки комбінезонів для виходу на червону килимову доріжку. Причому, це стосується всіх жінок без винятку, і абсолютно різного віку. Бажаєте і ви не відставати від моди, виглядати стильно, красиво і вишукано? Тоді вам сюди https://ua.gepur.com/catalog/kombinezony, саме зараз компанія Gepur пропонує по найкращій вартості чудові моделі, здатні підкреслити вашу чарівність і неповторний смак!

Як виглядає актуальний жіночий комбінезон

Модні комбінезони на період весна-літо 2019 будуть незамінні на пляжному відпочинку. Дизайнери створили безліч різних моделей буквально з невагомих тканин, які є ідеальним варіантом для спекотної пори. Вражає різноманіття кольорів і дизайнів: з відкритою спиною і розрізами з боків, квіткові і рослинні мотиви - все це додає особливої ​​легкості і, в якійсь мірі, невинності річним образам.

Модні кутюр’є в 2019 продовжують придумувати вечірні комбінезони для світських раутів, а також моделі для наречених. Розкішні вбрання в білосніжній колірній гамі вражають своєю величчю, вироби з паєтками, блискітками, комбінезони-бюстьє - вельми виграшно виглядають в центрі вечірніх луків. Для особливих випадків припадуть до речі літні варіанти з сіткою або мереживами, драпіруванням або бісером, що додадуть певний шарм милим і жіночним луку.

Колірна палітра - ще один шанс зробити образ оригінальним і неповторним. На вершині популярності перебувають монохромні луки в червоному, чорному і білому кольорі. Для повсякденності можна вибрати літньо-весняні моделі і з шортами, і з брюками в відтінках: хакки, бірюзовому, смарагдовому, нюдовим тоні.

Варіанти моделей жіночого комбінезону сезону весна-літо 2019

 
Укорочені моделі

Довжина жіночого комбінезона може варіюватися, судячи з модними тенденціям, від щиколоток, до середини гомілки, колін або стегон. Короткі моделі відмінно підійдуть для теплої пори року. В якості матеріалу виробу слід вибирати: бавовну, денім, льон. Їх можна комбінувати з купальником, топом, сорочкою або блузою.

Літній джинсовий комбінезон

Як правило, джинсові жіночі комбінезони підбирають на літо. Дуже популярні в 2019 році, згідно з модним тенденціям, будуть моделі «з нагрудником». Цей фасон був перейнятий у американських робітників, які застосовували подібні речі як спецодяг. Зараз же настільки популярна модель вельми актуальна: мова йде про товари і з шортами, і з короткими спідницями.


Шовкові літні моделі

Стильні літні комбінезони з шовку припадуть до смаку романтичним і ніжним натурам. Модельєри рекомендують віддавати перевагу фасонам з шортами і сорочковим верхом, адже його можна буде надіти в офіс. Поєднувати подібний наряд можна абсолютно з будь-яким взуттям.

Комбінезони в грецькому стилі

Модні моделі з повітряного матеріалу наповал вбили всіх без винятку, за допомогою краси силуету і пропорцій. Вишукане драпірування і висока лінія талії роблять дівчат схожими на давньогрецьких прекрасних богинь. Грецький стиль, в якому представлені вироби, додає їм свіжості і легкості. Фасон з нестандартним асиметричним кроєм на одне плече або бюст’є з відсутніми бретелями навіває думки про вічність і чистоту мистецтва, які не підвладні моді. Доповнити образи слід взуттям на низькій підошві, наприклад, плетеними сандалями.

Вечірні літні комбінезони

Ультрамодні моделі жіночих комбінезонів і раніше вражають своєю елегантністю, розкішшю і почуттям стилю. Ось чому, ці моделі визнали як безпрограшний варіант для лука на будь-який випадок. Найбільш ефектними вважаються червоні і бордові моделі, а також ніжні і жіночні варіанти в світлих тонах, смарагдовому, сапфірове, гранатовому, білосніжному.