Night Watch - колір року за версією PPG Industries

Який колір отримає розвиток в інтер'єрах 2019 року? Night Watch або «Нічний дозор». Темно-зелений був оголошений кольором 2019 року американським брендом PPG.

Можливо, ви не знайомі з компанією PPG Industries, але ви, ймовірно, відчули її вплив на собі. Компанія виготовляє фарбу та оздоблювальні матеріали для ринків товарів для будинку. Фарбу цієї марки можна побачити по всьому світу: її імпортують в 70 країн. Тому, коли PPG оголошує свій колір року, весь світ прислухається до цього.

Night Watch - це глибокий, насичений зелений відтінок. PPG вибрали саме його, організувавши традиційний щорічний семінар. Велика кількість фахівців зустрілися, щоб проаналізувати останні тенденції, які, швидше за все, резонують з суспільством.

Колір року був обраний за його багатогранність. Він добре працює одночасно як для екстер’єрів і фасадів, так і для інтер’єрів. Отож, якщо будете тут https://newstroy.com.ua/dizajn-interera-doma.html замовляти дизайн інтер’єру, акцентуйте увагу саме на Night Watch.

Ді Шлоттер, старший менеджер по кольоровому маркетингу PPG, пояснив вибір наступним чином: «Відновлювальна сила природи важлива в суспільстві зараз більше, ніж будь-коли. «Нічний дозор» прагне залучити цілющу силу з вулиці в свій будинок за допомогою кольору».

Багатий, яскравий зелений колір приносить природу всередину приміщення. Тон може бути сміливим, але він також неймовірно універсальний. «Колір можна включати в інтер’єри в якості фокусного акценту для стіни в спальні або їдальні, він прекрасно виглядає і фоново, з акцентами і декором з золота або латуні», - розповів Шлоттер.

Більш глибокий, насичений відтінок «нічног дозору» доповнює сірий, чорний і білий відтінки. Night Watch також гарний у парі з пастельними кольорами, такими як лосось, селадон і хакі.

Колір року PPG має розкішну атмосферу, що ідеально підходить для кімнати з високим стилем. Якщо ж ви орендуєте квартиру і не можете пофарбувати стіну в насичений тон, такий як нічний дозор, ви можете додати меблі і аксесуари в колір року. Яскравий зелений колір виглядає значним у білій або нейтральної кімнаті.

Колір Night Watch - колір року за версією PPG. Але це всього лише один з 200 кольорів в прогнозі глобальних колірних тенденцій PPG 2019 року. Архітектори, конструктори, розробники побутової електроніки і автомобільні інженери - все покладаються на аналіз кольору PPG. Це означає, що ви незабаром будете бачити колір у всьому, від вашого смартфона до лобі готелю і нових варіантів кольору автомобіля.