Професійна хімчистка килимів, її можливості і переваги

У будь-якому будинку і офісі є м'які меблі та килимові покриття. Килими створюють затишок і красу у вашому домі, але вони потребують правильного догляду. Саме він допомагає зберегти первинний вигляд, яскравість і красу.

Найчастіше будь-які килимові покриття, а також м’які меблі, проходять чищення сухим пилососом. Але, на жаль, таким чином видаляються тільки поверхневі сухі забруднення, а бруд, який прилипає, залишається на килимі.

Основна маса бруду накопичується глибоко у ворсі. Щоб повністю очистити килим або м’які меблі необхідний професійний спеціалізований підхід. Тому скористайтесь послугою хімчистка килимів в Києві від компанії “Американська хімчистка”, завдяки застосовуваним тут найпередовішим технологіям, сучасному обладнанню, і ефективним безпечним для здоров’я засобам ваші мягкі вироби будуть в ідеальному стані!

Загальна схема роботи, і переваги хімчистки

Хімчистка килимових покриттів - це цілий комплекс операцій, спрямованих на повне усунення забруднень. Зазвичай схема чищення досить проста:

- Глибоке двостороннє чищення;

- Вологе прибирання килима із застосуванням сучасного обладнання та якісної побутової хімії, яка гарантовано не зашкодить виробу;

- Сушіння.

Першим кроком стає «сухе» прибирання за допомогою сучасних клінінгових пристосувань, які гарантують феноменальну якість і повне видалення пилу. Як відомо, звичайні пилососи видаляють лише верхній шар пилу, залишаючи засохлі крупинки бруду в глибині килима. Застосування потужної техніки дозволяє проникнути в глибину ворсу і навіть очистити основу килимового покриття.

Наступний етап - вологе прибирання. Фахівці використовують передові високоякісні засоби для виведення плям, завдяки яким вдається добитися справді вражаючих результатів. Застосування невідповідної побутової хімії може зіпсувати ваш килим, особливо якщо мова йде про вироби ручної роботи. Але заручившись підтримкою фахівців, помилки виключені - подібні підприємства мають значний досвід роботи та гарантовано впораються з завданням любої складності.

Використовувані в хімчистці засоби абсолютно безпечні і не становлять загрози для дітей та алергіків. Крім швидкого і якісного видалення плям, такий підхід дозволяє повністю видалити неприємні запахи. Велика частина килимів схильна до вбирання запахів, і усунути цю проблему можна тільки за допомогою хімчистки.

Гарантії якості послуг і економія часу

Одна з основних переваг хімічної чистки, зокрема компанії “Американська хімчистка” - індивідуальний підхід до кожного випадку. Тут не працюють по “накатаній” - до кожного виду килимового покриття застосовується відповідна технологія чищення. Неправильний підхід до збирання може тільки погіршити ситуацію, тому не варто ризикувати і намагатися вирішити проблему самостійно, особливо якщо мова йде про дорогий виробі.

І останній пункт “за” - істотна економія часу. Життя занадто коротке, щоб викроювати зайві години в щільному графіку на виснажливе часозатратне прибирання. Бригада фахівців приїде прямо за вказаною адресою, і виконає завдання будь-якого ступеня складності. Варто тільки зателефонувати - і проблема вирішена!