Збагачуйся літературно з booklya.ua

Людина перебуває в постійному темпі сприймання інформації: на роботі, під час навчання чи у режимі пасивного спілкування з цікавими людьми. Читання книг – один із найпоширеніших способів збагачення інтелекту.
Booklya.ua – це сучасний інтернет-магазин книг та товарів для дітей

Якщо Ви не знаєте, де можна знайти книжку з граматики з англійської мови чи мотивуючу літературу про відкриття бізнесу, то можна заказать книгу в Украине.

Booklya.ua – це сучасний інтернет-магазин книг та товарів для дітей. На сайті магазину можна обрати класичні видання та літературні новинки. Навіть якщо у Вас бракує часу, щоб завітати до книжкової крамниці, тепер на вибір книжки можна витратити кілька хвилин.

Згідно з соціологічними опитуваннями, в Україні читає близько 43% населення. Така невтішна статистика потребує значних коректувань. Тому, чому б не ввести таку корисну звичку частішого читання, хоча б 1 книжки у місяць. Знайти хоча б півгодини у день не так і важко, як результат — збагачений словниковий запас та час, витрачений з користю.

Літературний асортимент на booklya.ua

Асортимент інтернет магазину booklya.ua націлений на різновікову аудиторію. Зокрема серед художньої ви зможете знайти таку літературу:

  • Дитячі книжки для малят та школярів: казки, енциклопедії, розвиваюча література, навчальні посібники, словники, книжки на іноземній мові – англійській, французькій, німецькій, італійській, іспанській, шведській мовах.
  • Подарункова література з VIP виданнями історії, філософії, художньої літератури, багатотомні зібрання ті ін.
  • Бізнес література по підприємництву, рекламі, менеджменту, економіці, праву, фінансам, торговельним відносинам та ін.
  • Книги для розвитку дітей, література по вихованню дітей, корисні поради для батьків, що чекають на дитину.
  • Журнали журнали з кулінарії, про економіку, історію, психологію та бізнес.
  • Набори для творчості: малювання, створення парфумів, фігурок, ліпка пластиліном, настільні ігри вікторини.
  • Нехудожня література – комп'ютерна, медична, технічна тематика. Книги про мистецтво, релігію, іностранні мови, подорожі та ін.
  • Дитячі товари: речі для розвитку та виховання дитини: шкільні атрибути, іграшки, засоби гігієни для немовлят та ін.

На сайті магазину можна обрати книгу на подарунок. Наприклад, порадувати маму-господиню книгою про випічку чи дизайн інтер'єру. Для подруг можна підібрати корисну літературу про макіяж, мистецтво фотографії чи вибрати актуальний любовний роман. Тут можна переглянути перелік цікавих книжок, які можна взяти із собою у подорож.

Наш інтернет-магазин booklya.ua піклюється про своїх клієнтів, тому для заощадливих покупок можна завітати до розділу «Розпродаж», де представлені товари зі знижкою 20%.