Основні відмінності «бюджетних» і «елітних» вхідних дверей

Одним з головних атрибутів будь-якого приміщення є вхідні двері. Саме вхідним дверям варто приділити чимало уваги при виборі. У нашій країні найбільшою популярністю і попитом користуються металеві вхідні двері, так як вони мають не тільки високий ступінь захисту, але також досить великий вибір за дизайнерським рішенням.

На ринку України представлені сталеві двері від вітчизняних і зарубіжних виробників, а також від «бюджетних» до «елітних» вхідних дверей, але чим же вони відрізняються? Адже ціновій політиці на ринку дверей ми зобов’язані провідним компаніям і їх маркетинговій рекламі.

Кожен виробник пропонує на вибір дуже багато вхідних дверей різних моделей, категорій, класів і цінової політики. Як же бути нам, людям, які мало що в цьому розуміють і не стикалися з таким питанням раніше? Відповідь проста! Без консультації фахівця нам не обійтися, але знову-таки, виникає ряд інших питань, які необхідно серйозно обміркувати, наприклад:

- Скільки ми готові платити за безпеку майна?;
- Чи варто викладати «круглу суму» за металеві вхідні двері?;
- Чи можливо отримати якісні сталеві двері за не великі гроші?

Зауважте, що це далеко ще не все, що нам варто було б знати перш, ніж замовляти і купувати вхідні двері. Ми ж, у свою чергу, пропонуємо Вам розібратися в основних відмінностях між «бюджетними» і «елітними» вхідними дверима, так як багато людей наївно вважають, що двері облицьовані масивом натурального дерева - краще рішення, ніж двері з порошковим забарвленням.

Але це чергова омана, тому що ми забуваємо значення терміну «Elite», який з французької означає - обраний, кращий (виключно високу якість виготовлення). Саме високий клас виготовлення, от наприклад пропоновані двері інтернет-магазином dverolub.com.ua, гарантує наявність належної безпеки, відмінної звуко-, шумо-, теплоізоляції, міцну стійкість до будь-якого злому, але ніяк не оздоблювальний матеріал, яким покрита поверхня.

«Бюджетні» вхідні двері

Являють собою, в основному, вже готові дверні конструкції. Комплектацію вони мають стандартну і спрощену. Зазвичай, це не дорогі однорамні двері, що говорить про те, що захист від грубого злому не настільки високий, хоча деякі «елітні» двері також схильні до зломів. Вартість комплектуючих у такого класу дверей так само не дорога.

Ще одним не менш важливим фактором є те, що вартість бюджетних вхідних дверей знижується за рахунок зовнішньої обробки. Для цього використовують ламінування полотна, порошкове забарвлення або інші штучні матеріали. Якщо на виробництві дотримуються всі технології правильно, то такі двері мають хорошу звукоізоляцію, теплоізоляцію і не пропускають запахи. Великою популярністю користуються серед українського населення «бюджетні» вхідні двері від китайських і вітчизняних виробників.

«Елітні» вхідні двері

Являють собою багатошарову конструкцію, яка забезпечує високий рівень зломостійкості. Дверні блоки мають відмінну якість, а замки і фурнітура використовується тільки від відомих і світових виробників.

Встановлюються також додаткові елементи захисту в «Елітних» дверях, такі як протизнімні штирі, спеціальні захисні планки, броненакладки.

Усередині двері ні в якому разі не повинні бути порожнистими, а навпаки заповнені утеплювачем. Його роль дуже важлива в конструкції дверей, так як від якості утеплювача залежить рівень шумо-, і теплоізоляції в приміщенні. Для облицювання «елітних» вхідних дверей використовується дорога обробка з натурального масиву цінних порід деревини. Великою перевагою є і можливість індивідуального дизайну дверей, в залежності від стилю передбачуваного інтер’єру.

Також при покупці «елітних» вхідних дверей варто перевіряти відповідність ГОСТ з безпеки і стійкості до злому.

Тому, перш ніж зробити Ваш вибір між «бюджетними» або «елітними» вхідними дверима варто дуже ретельно ознайомитися з їх характеристиками.