Зручно і стильно: модні жіночі рюкзаки цього сезону

Рюкзаки впевнено зайняли лідируюче місце серед модних сумок в 2019 році. Місткість їх дозволяє захопити з собою дамі все необхідне поза домом, і при цьому рукам не буде важко. А на плечах такий тягар практично непомітний!

З огляду на різноманіття моделей, яке дизайнери запропонували з урахуванням тенденцій сезону, не дивно, що рюкзаки стали гыдною альтернативою сумкам. У них ыдеально поєднується комфорт і стильний лук.

Матеріал для рюкзаків 2019 року

На хвилі підвищеного попиту виробники створюють модні рюкзаки різних форм, кольорів з використанням сучасних і традиційних матеріалів. Важливо розуміти, рюкзак має складну конструкцію, зшиту з декількох частин, від міцності і довговічності матеріалу багато в чому залежить довговічність і зносостійкість вироби.

Шкіряні рюкзачки відносяться до перевірених часом виробів. Їх тривала служба, «статусний» зовнішній вигляд виправдовують високу ціну. Радимо придивитися до шкіряним варіантами дівчатам, хто шукає обновку на кілька років. А по посиланню рюкзак кожаный женский брендовый ви зможете оцінити чудові пропозиції від вітчизняного бренду FIDELITTI.

Крім натуральної та штучної шкіри рюкзачки також представлені в щільному текстилі. Тканий матеріал не промокає, має спеціальне просочення і зроблений з синтетичних ниток. Серед тканинних варіантів часто зустрічаються брендовані вироби. Наносити свій логотип на тканину люблять Gucci, Guess, Michael Kors. Відомі емблеми додають «дорожнечі» в образ, роблячи з тряпичної сумки модний статусний аксесуар.

Для літніх луків модниці знайдуть плетені м’які і жорсткі каркасні красиві рюкзачки. Солома або штучний пластиковий замінники виглядають незвично в легких образах з шифоновими сукнями або джинсовими шортами. Взимку підійдуть хутряні вироби з натурального та штучного матеріалу.

Види модних рюкзаків

На минулому тижні моди дизайнери пропонують варіанти рюкзаків в різних фасонах і стилях. Ми зібрали найпопулярніші і трендові моделей рюкзаків 2019 років.

Рюкзачки маленького розміру

Міні-рюкзаки стали трендом минулого літа і збираються залишитися гарячим хітом в наступаючому теплому сезоні. Невеликі аксесуари розміром з маленьку сумочку на ланцюжку сподобалися модницям за свою оригінальність і універсальність. Легкі луки з сукнею, джинсами і кросівками виглядають цікаво і незвично, коли за спиною красується маленький рюкзачок.

Шкіряні рюкзаки в подібному виконанні виглядають акуратно і дорого. Невеликий формат може видавати вади виробництва з недорогих штучних матеріалів, тому рекомендуємо придивитися до натуральних матеріалів. Невеликі рюкзаки прикрашають брелоками, хутряними помпонами або значками, створюючи неповторний образ і акцентуючи увагу на трендовій речі.

Спортивні варіанти

Для дівчат з активною життєвою позицією дизайнери приготували новинки в спортивному стилі. Рюкзаки підійдуть не тільки для прогулянок на тренування, але для повсякденних луків в стилі «спорт-шик». Міські рюкзаки відрізняються місткістю і універсальністю, підходячи під базовий і спортивний гардероб.

Сучасна мода дозволяє змішувати речі різних стилів, тому спортивні рюкзаки з’являються в яскравих кольорах, яскравим декором. Юні дівчата часто збирають образи з легкої шифонової сукні, рюкзака ніжного кольору і міських кросівок.

Трансформери

«Писком» сезону є незвичайні рюкзаки-трансформери. Зручні сумки з можливістю швидко змінити форму і позицію ременів стали популярні завдяки модницям мегаполісів, в образі яких кожен аксесуар повинен нести свою функцію. Дівчата зовсім не хотіли мучитися з незручними маленькими сумочками, громіздкими портфелями і вибирали м’які сумки, які дозволяють носити їх на одному або двох плечах. Цю тенденцію помітили модні дизайнери і запропонували форму сумки, яка може трансформуватися в рюкзак з двома лямками.

Плюс моделі-трансформера в її універсальності. Один аксесуар може замінити відразу два або три предмети: сумку в руці, сумку на плечі і рюкзачок. Залежно від підібраного одягу трансформер ідеально доповнить образ.

Рюкзаки з принтом

Грайливі принти на рюкзачках міцно увійшли в моду найближчих років. Малюнки, написи прикрашають молодіжні аксесуари різних розмірів і кольорів. Сучасні виробники пропонують штучки з трендовими принтами за невисокою ціною, але і дорогі марки вносять в колекції принтовані екземпляри. Так, подібні моделі представили Chanel і Moschino.

Тварини принти з імітацією забарвлення зебри, тигра і гепарда знайдуть прихильниць серед сміливих і сексуальних модниць. Для романтичних осіб підійдуть варіанти з наївними малюнками єдинорогів, веселки, хмар.