Однокімнатна квартира в ЖК SAN FRANCISCO Creative House — надійна інвестиція

Якщо ви прагнете жити поруч із метро й парком та мати змогу дістатися до центру Києва протягом 15 хвилин, зверніть увагу на житловий комплекс SAN FRANCISCO Creative House, що будується на проспекті Перемоги.

Переваги проекту нерухомості

Вибираючи ЖК SAN FRANCISCO Creative House, інвестори віддають перевагу:

  • Стилю. Житловий комплекс SAN FRANCISCO підкреслюватиме красу архітектурного ансамблю Києва.

  • Надійності. Реалізацією проекту займається компанія SAGA Development.

  • Комфорту. Новий комплекс будується на проспекті Перемоги, безпосередньо поруч із метро та парком. До ділового та культурного центру Києва — 15 хвилин на автівці. Планується відкриття супермаркету, кафе, ресторану американської кухні, IT-hub, Creative lounge, Mainstream School. Заплановано підземний паркінг.

  • Інноваціям. Передбачена SFERA living system. Мобільний застосунок SFERA, управитель ATMOSFERA та система «розумний будинок» — її складові.

  • Безпеці. Територія ЖК San Francisco буде ретельно охоронятися. На території комплексу і, за бажанням, у квартирі будуть встановлені камери відеоспостереження, які можна синхронізувати зі смартфоном.

  • Естетиці. Якщо ви обрали квартиру, вікна якої виходять на проспект, є можливість насолоджуватися видом на парк вдень та мерехтінням вогнів міста вночі.

  • Якості. Матеріалів та будівництва.

Як виглядають однокімнатні квартири в ЖК САН-ФРАНЦИСКО

Раціональне рішення для тих, хто розпочинає своє життя у великому місті, та молодих сімей — купити 1-кімнатні в ЖК San Francisco. Це ідеальний вибір для амбіційних студентів, які прагнуть жити та розвиватися в оточенні однодумців. Поруч із житловим комплексом знаходиться КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Національний медичний університет ім. О. Богомольця, Міжнародний університет фінансів та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Загальна площа однокімнатних квартир варіюється від 36,83 кв. м до 40,94 кв. м. Передбачена спальня, кухня-вітальня, ванна кімната і лоджія.

На кухні вистачить місця для круглого обіднього столу або барної стійки та робочої поверхні, де сім’я, яка захоплюється гастрономією, експериментуватиме зі стравами або просто збиратиме компанію друзів.

Спальне місце можна розмістити в ніші, поставити уздовж стіни або зробити подіум. Таким чином вдасться звільнити простір для туалетного столика, м’якого крісла з торшером і вовняним пледом, тренажера, бару. Основним місцем збереження може стати шафа-купе у передпокої, а додатковим — контейнери, заховані під ліжко, підвісні полиці й гачки за дверима.

У вітальні можна організувати зону для зустрічі гостей та домашній міні-кабінет, а на лоджії — місце для зберігання сезонних речей та затишний куточок, де приємно усамітнитися з книгою. Аксесуари зроблять інтер’єр живим і індивідуальним. А ще — фотогенічним.

Обирайте секцію, поверх і кількість кімнат на сайті та телефонуйте у відділ продажів, щоб дізнатися всі деталі, які стосуються купівлі квартири!