Друк книги за 1 день - актуальність послуги, і де її замовити

Терміновий друк книг може знадобитися не тільки поетам і письменникам, які не встигають вчасно випустити в світ свою нову книгу. Дуже часто в друкарні надходять замовлення на виготовлення подарункових книг, які будуть надруковані дуже обмеженим тиражем або зовсім в одиничному екземплярі.

Книга протягом багатьох років залишається найбільш затребуваним подарунком, а така індивідуальна книга неодмінно займе почесне місце в будинку адресата і буде передаватися з покоління в покоління.

Це може бути розповідь про життя іменинника, розповідь про історію існування фірми, і багато іншого. І найчастіше ідея такого оригінального подарунка виникає вже безпосередньо перед святом, до якого він готується. Це не означає, що від ідеї доведеться відмовитися - просто потрібно вибрати гарну друкарню з сучасним обладнанням і кваліфікованим персоналом, яка зможе втілити задуми будь-якої складності в кращому вигляді і в самі стислі терміни - таку, як друкарня “Печать книг”!

Друкарня “Печать книг”, про діяльність якої детальніше можна дізнатися на сайті pechat-knig.su, займається виготовленням різних видів поліграфічної продукції і в тому числі термінового друку, і різними видами брошурування книг з 2012! Наша друкарня має дуже зручне розташування: поруч транспортна розв’язка і вихід до станцій метро, ​​крім того ми здійснюємо послуги з доставки готових продуктів.

Друкарня оснащена за останнім словом техніки і має можливість здійснювати друк офсетним і цифровим способом на будь-якому форматі. Кваліфікований персонал допомагає клієнтам зі створенням макетів виробів і супроводжує продукт на всіх етапах його виготовлення: від проектних робіт до ламінування і оформлення в халепу. Тут виготовляються всі поліграфічні матеріали і здіснюється друк книг від мінімального тиражу в один екземпляр до величезних багато сотенних тиражів. Послуги термінового друку дозволяють отримати вироби високої якості в найкоротші терміни.

Як здійснюється терміновий друк книг

Створення книги починається з розробки макету. Макет створюється в тісному контакті замовника і дизайнера друкарні “Печать книг” для точного виконання всіх побажань клієнта і редагується в залежності від його вказівок.

Дизайнер допоможе підібрати оптимальні шрифти, які забезпечать зручність її прочитання, запропонує відповідні варіанти плетіння, адже обкладинка книги вважається її обличчям - в першу чергу книга буде оцінюватися по ній. Крім того, наша друкарня працює з уже готовими макетами, отриманими від клієнтів. Навіть якщо замовник приходить з готовим проектом, його ретельно перевіряють на відповідність нормативам - це необхідно для коректної друку вироби.

Коли всі дизайнерські дрібниці будуть доведені до досконалості, книга надходить до друку. Тут кваліфікований персонал допоможе замовнику вибрати потрібний папір і матеріал палітурки, запропонує на вибір кілька способів з’єднання елементів і багато іншого - саме ці особливості роблять книгу зручною, красивою і довговічною.

Не багато друкарень беруться за терміновий друк книг, тому що процес цей досить складний і трудомісткий, супроводжуваний підвищеною відповідальністю виконавців і відсутністю права на помилки - виправляти їх буде просто ніколи.

Для успішного виконання швидкого друку книги друкарня обов’язково повинна мати сучасне обладнання і кваліфікований штат фахівців в різних областях поліграфічної промисловості - від дизайнерів для створення гарного дизайн макета в найкоротші терміни до брошурувальника, який швидко забезпечить готовий екземпляр обкладинкою, відповідної побажанням замовника.

Друкарня “Печать книг” відповідає всім цим умовам і з легкістю виконує термінові замовлення, щоб виконувати всі виробничі технології. Тому замовляючи терміновий друк книг у нас, Ви отримуєте продукт найвищої якості точно у відведений термін! Компанія має значний досвід в даній області, який допомагає повністю виключити можливість невдачі - ми гарантуємо 100% результат!