У якому готелі краще відпочивати в Одесі в 2019 році

Якщо вам хочеться похлюпатися в морі і позагоряти на пляжі, тоді приїжджайте в Одесу. Саме тут ви зможете гуляти старовинними вулицями і милуватися архітектурою. Зробіть відпустку незабутньою і відвідайте кращі вечірки цього літа. Одеса вас вже зачекалася!

Легко вибрати мету поїздки, куди складніше знайти підходяще місце для проживання. Одесі є що вам запропонувати: готелі різних цінових категорій, тематичні хостели і шикарні апартаменти. Відмінною репутацією серед них користується готель Apart Hotel Ribas, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://ribashotelsgroup.ua/ мережі Ribas Hotels Group.

Кілька слів про це місце: місцезнаходження - вул. Дерибасівська, 3, на головній вулиці Одеси. Звідси рукою подати до Приморського бульвару, Оперного театру, Потьомкінських сходів і пам’ятника Рішельє. Поблизу розташувалися ресторани, кафе, кращі заклади міста.

Apart Hotel Ribas відрізняється неповторним дизайном. Кожен номер названий на честь історичного діяча Одеси, який вніс свій внесок в створення міста. У номерах двоспальні ліжка, ванна кімната в кожному з номерів. Вікна з видом на Дерибасівську. Кімнати мебльовані, також є своя раковина і мікрохвильова піч.

А кожен відвідувач отримує:

-Wi-Fi;
- міні-парфумерія;
- міні-бар;
- кондиціонер;
- LCD-телевізор.

Ціни тут середні в порівнянні з іншими готелями в центрі міста. Тому широку популярність Ribas отримав не тільки за відмінний сервіс і цікаву концепцію, але за прийнятні ціни.

Якщо ж ви вирішили зупинитися в інших місцях Одеси, то не зайвим буде ознайомитись з наступними рекомендаціями

Які послуги повинні надаватися в готелі

1. Місцезнаходження. Кращі ресторани, магазини і кафе, а також інші місця для розваг - все це необхідно враховувати при виборі житла. Краще за все шукати готелі або хостели в центральній частині міста. Так ви зможете пішки обійти всі найцікавіші пам’ятки: архітектуру, пам’ятники, музеї і, в першу чергу, одеські дворики. Торгові центри, ресторани, заходи будуть під рукою.

2. У номері. У номері повинні бути всі зручності: просторе ліжко, праска, фен і шафа. Абсолютно неважливо, скільки часу ви плануєте провести в номері: цілий день або тільки приходити переночувати. Ванна кімната в номері теж важлива. Wi-Fi давно став обов’язковим пунктом, адже всім необхідний доступ до улюблених соціальних мереж або робочих документів. Зверніть увагу на наявність сніданку. Найчастіше, вранці працюють далеко не всі заклади. Це були основні пункти, далі ви самі вирішуєте, що необхідно для вас.

3. Відгуки. Уважно вивчіть фотографії номерів на сайті. Щоб дізнатися більше від готелі / хостелі, почитайте відгуки. Гості чесно розповідають про свої враження.

4. Ціни. Один з важливих критеріїв, так як всі розраховують на певну суму, яку готові витратити на подорож. Відразу попередимо: дешеві пропозиції від приватних осіб не такі вже й привабливі: запросто можна наштовхнутися на шахраїв! В цьому випадку з передоплатою краще не поспішати. Тому найнадійнішим вибором стає готельний бізнес. Куди безпечніше бронювати номер на офіційному сайті, або зателефонувавши до відділу бронювання.

Бронюємо номер вдало

1. Бронювати номери можна на офіційному сайті, зателефонувавши по телефону, в соціальних мережах, або під час заїзду. Але будьте обережні, краще бронювати кімнату заздалегідь, так як ви ризикуєте залишитися без житла. В останній момент може не залишитися вільних кімнат. Ми склали для вас вам Топ-5 правил для вдалого бронювання.

2. Замовляйте в низький сезон. У певний час року попит на готелі стає менше, а відповідно ціни нижчі. Низький сезон починається з вересня, триває до початку червня. Не переживайте, в Одесі досить тепло, і життя кипить не тільки влітку. Плюсом стане менша кількість туристів, а це означає менше черг, і стовпотворіння. Ви зможете побачити Одесу більш тихою і затишною.

3. Замовляйте завчасно. Забронюйте номер за пару місяців до бажаної дати. Ви можете не боятися, що кімната буде зайнята. Адже мало хто знає про такий спосіб. Бронюючи кімнату на літо завчасно ви економите значну суму. При ранньому бронюванні ціни набагато дешевше. Відпустка відразу стане радіснішою, адже ви зможете витратити більше на відпочинок і розваги в сонячній Одесі.

4. Слідкуйте за акціями. У багатьох готелях діє система знижок і акцій, а також різні програми лояльності. Найчастіше, знижки передбачають для постояльців в день їх народження, корпоративних заїздів, молодят. а ще, якщо ви були в готелі більше 3 разів, можете розраховувати на знижку, як постійний клієнт.