Система контролю ваги від Гербалайф: лікарі-дієтологи рекомендують

Будь-який лікар, а тим більше лікар-дієтолог, з упевненістю скаже, що контроль ваги неможливий без комплексного підходу до харчування, сну, режиму життя в цілому. А будь-які засоби, що допомагають схуднути, повинні бути розроблені професіоналами, які засновують своє виробництво на наукових дослідженнях; бажано, щоб продукція прискіпливо тестувалася і мала багаторічну історію. Гербалайф відмінно підходить під всі ці критерії.

Ведення здорового способу життя - запорука успіху у всьому! Лідируючу позицію в списку складових здорового способу життя займає здорове харчування. Збалансовано харчуватися і правильно худнути допомагає продукція Нerbalife. Офіційний Український дистриб’ютор Гербалайф на сайті tvoyaeda.com порівняв коктейль Формула 1 зі звичайними продуктами, користь   
такого харчування більш ніж очевидна!

Худнемо з розумом

Щоб зберегти струнку фігуру, необхідно регулярно стежити за своїм раціоном і вести активний спосіб життя. Багато хто впевнений, що періодичне обмеження себе в їжі дасть бажаний результат, після чого проблема зайвої ваги зникне назавжди. Однак, як тільки закінчується дієта і людина повертається до звичного способу життя, фігура втрачає колишню стрункість. І справа не в погано підібраній дієті або продукті для схуднення.

Причина криється в тому, що людина знову повертається до безладного харчування з усіма витікаючими наслідками. Періодичне “сидіння” на дієтах неминуче викликає порушення обміну речовин. Організм харчується неправильно, що згодом призводить до ще більшого набору ваги. Збалансоване харчування Гербалайф забезпечує організм усім необхідним, при цьому сприяє схудненню. Прямим доказом є відгуки про Herbalife щасливих клієнтів, що позбулися ненависних зайвих кілограмів!

Herbalife - комплексний підхід до здоров’я і краси

Гербалайф існує з 1980 року, товари сертифіковані і поширені більш ніж в 95 країнах світу. Продукція розроблена науково-консультаційною радою, до якої входить більше 20 відомих вчених. Співробітники компанії не тільки популяризують здоровий спосіб життя, але і допомагають виробити правильні харчові звички своїм клієнтам.

Продукція Гербалайф - це вітамінні комплекси, протеїнові суміші і засоби персонального догляду. До складу Гербалайф продуктів входять екологічно чисті натуральні компоненти без застосування генетично модифікованих інгредієнтів. Коктейлі Гербалайф, мабуть, найбільш популярні серед споживачів.

У відгуках лікарів про Гербалайф коктейлі відзначені як досить ефективні продукти для схуднення. “Поживний коктейль Формула 1” і “Протеїнова суміш Формула 3” мають збалансований склад. Формула 1 містить білки, вітамінно-мінеральний комплекс і клітковину. Формула 3 має - більшу кількість протеїну і кальцію, що дозволяє одночасно з м’язами зміцнювати кісткову тканину.

Відгуки дієтологів про Гербалайф сходяться на думці, що Формула 1 повноцінно замінює 1-2 прийоми їжі. Регулярне вживання коктейлів сприяє зниженню ваги не за рахунок зменшення м’язової маси, а завдяки “спалюванню” підшкірного жиру.

Вся продукція Гербалайф для схуднення абсолютно безпечна і благотворно впливає на самопочуття людини. Головним підтвердженням успішної роботи компанії є численні позитивні відгуки про Гербалайф.