Комунальна техніка «Будшляхмаш» для забезпечення нормального функціонування інфраструктури міста

Інфраструктура сучасного міста є складним і багатоплановим господарством. Від її стану залежить комфорт городян, санітарна обстановка в місті а також престиж всього населеного пункту. Саме за станом інфраструктури городяни судять про ефективність роботи міської влади.

Комунальна техніка - головний помічник міських комунальних служб. Без неї підтримання належного стану дворів і вулиць просто немислимо. Саме вона допомагає усунути наслідки стихійного лиха або аварії, забезпечити питною або технічною водою, провести очищення та прибирання.

Сучасність ставить перед міською інфраструктурою нові і з кожним днем ​​все більш складні завдання, виконання яких покладається в першу чергу на комунальну техніку. Так, з кожним роком збільшуються обсяги побутових відходів, з якими під силу впоратися лише потужним сучасним сміттєвозам із заднім завантаженням. Забезпечити чистоту на міських магістралях в будь-яку погоду, своєчасно полити зелені насадження влітку і обробити поверхню дороги антиожеледними реагентами взимку допоможуть комбіновані дорожні машини (КДМ). А якщо стоїть завдання очистити велику ділянку від великих скупчень крупного сміття або дрібного пилу, то на допомогу прийдуть вакуумні підмітально-прибиральні машини.

Вимоги, що пред’являються до сучасної спецтехніки, включають в себе функціональність, потужність і надійність. Комунальна техніка пропонована компанією «Будшляхмаш» в повній мірі відповідає всім цим вимогам, поєднуючи в собі високу якість з цілком прийнятною ціною.

Компанія «Будшляхмаш» протягом тривалого часу займається реалізацією комунальної техніки всіх існуючих типів. Ми пропонуємо транспортні засоби для вивозу сміття, прибирання доріг та дворових територій, поливомийні, вакуумні автомобілі, а також іншу комунальну та будівельну техніку зарубіжного і вітчизняного виробництва.

На всю куплену у нас техніку поширюється гарантія виробника, що забезпечує швидкий ремонт або заміну вузлів і агрегатів в разі їх виходу з ладу. При покупці техніки, можлива її доставка до місця експлуатації на вказаний вами об’єкт.

Для того щоб оформити замовлення потрібної вам моделі, необхідно зв’язатися з нашими менеджерами, скориставшись контактними даними, розміщеними на сайті. Фахівці нашої компанії завжди готові надати найбільш повну інформацію про характеристики, умови експлуатації та придбання будь-якого виду автомобілів.

Наша компанія, не перший рік займається продажами необхідної техніки. У каталозі на сайті bshm.com.ua ви можете побачити актуальну інформацію про продукцію, яку можна придбати у нас. Однак, ще більш точну інформацію ви можете отримати у наших менеджерів.

Основні переваги «Будшляхмаш»

- Вигідна цінова політика. Ми знаємо сильні та слабкі сторони виробників дорожньої техніки, тому підбираємо найнадійніше обладнання за вигідними цінами.

- Поставка техніки в термін. Терміни в дорожній сфері - один з важливих критеріїв, тому намагаємося не підводити своїх клієнтів і виконувати свої зобов’язання.

- Тільки провідні виробники. Для того щоб найсвіжіші рішення в області будівництва і ремонту доріг не пройшли повз вас, ми постійно стежимо за новими технологіями і даємо повний огляд.

- Нова техніка в наявності і на замовлення. Ми пропонуємо купити тільки нову дорожню і комунальну техніку. Однак якщо ви вирішили заощадити, і вам потрібна б / у техніка, наша компанія готова допомогти.