М’які вікна - відмінна альтернатива традиційному склінню

Власники дачних ділянок і заміських будинків найчастіше розташовують у себе на території альтанки, веранди і тераси. Провести час на свіжому повітрі, приготувати і скуштувати смачні страви на вугіллі або відзначити сімейне свято - що може бути краще!

Коли на вулиці прекрасна сонячна погода, проблем ніяких немає. Але варто тільки піднятися вітру, піти опадам або наступити похолоданню, відразу народжується відчуття дискомфорту.

Захист від негоди

Зазвичай при виникненні вищеописаних проблем використовують такі прийоми:

- Прозорий поліетилен. Щоб і вітер не турбував, і зовні було більш-менш видно все. Але варто лише різкому пориву вітру заглянути до вас “на вогник”, і ви не помітите, як почнуть з’являтися пробоїни то в одному, то в іншому місці. Та й згодом рівень прозорості, м’яко кажучи, випаровується.

- Скло. Ні вітер, ні опади, ні холод не встануть на вашому шляху до комфорту і приємного проведення часу. Плюс при забрудненні скла, його завжди можна помити. Але неабияка дорожнеча і крихкість скла можуть стати об’єктивними причинами відмовитися від такого способу захисту тераси, альтанки і веранди.

Найбільш зручним, практичним і дешевим способом захиститися від негоди буде використання особливих ПВХ-вікон, які в народі прийнято називати «м’які вікна», а ось ссылка, де їх можна замовити по найкращій вартості..

Що собою являють ПВХ-штори

Зроблені з полівінілхлориду (ПВХ) вікна відрізняються завидною функціональністю. Завдяки матеріалу виготовлення вони гнучкі і одночасно міцні. Немає ніякої необхідності час від часу знімати їх і ставити на місце назад. Вони переживуть сильні вітри і інші негаразди.

М’які вікна - це своєрідна плівка, яка має градацію по своїй товщині від найтонших варіантів в 500 мікрон до варіантів в 700 мікрон і товщі. Такі штори з ПВХ при монтажі вимагають завчасної окантовки, яка грає роль рами.

Такий шар вікон з ПВХ геть закриває доступ в приміщення комах і одночасно сприяє підтримці комфортної температури повітря. А найголовніше - гнучкі вікна відмінно зберігають свою структуру і в сильний мороз (до -390 С), і в люту спеку (до +500 С).

Монтаж м’яких вікон в значній мірі простіше і швидше скління, а термін служби в середньому варіюється в районі 10 років.

Переваги і характеристики гнучких вікон

Обговорюючи питання, чимж використання м’яких вікон для альтанок, терас і веранд в заміських будинках практичніше і надійніше в порівнянні з склінням, варто лише перерахувати характеристики ПВХ-штор, щоб зробити правильний вибір:

- Ціна в 2-3 рази нижче скління. Значно дешевше використовувати плівку з ПВХ, ніж скло. Особливо якщо мова йде про великі площі.

- Монтаж. Швидкість установки гнучких вікон значно вища, а сам процес простіший і безпечніший для матеріалу виготовлення.

- Надійний захист від комах.

- Стійкість до поривів вітру і захист від принесеного пилу.

- Несприйнятливість до всіх видів опадів: від дощу і снігу до великого граду.

- М’які вікна неможливо розбити, механічні пошкодження покриття не змусять вас турбуватися про безпеку свою і оточуючих.

- Високий рівень світлопроникності. До 90% сонячних променів проходять через штори з ПВХ.

- Рівнозначна стійкість до спеки (до +50 С) і морозу (до -39 С).

- У холодну пору року оброблена м’якими вікнами споруда прекрасно утримує температуру повітря.

- Термін служби не менше 10 років.

В останні роки популярність монтажу гнучких вікон в значній мірі зростає. Завдяки сучасним технологіям покриття набуває презентабельний вигляд, його надійність не піддається сумніву, а практичність змушує переконатися в правильності прийнятого рішення.