Як вибрати веб-студію для створення сайту

Ваша бізнесова чи інша ініціатива має нагайну потребу в експансії інтернет-простору, вам потрібне якомога більше залучення клієнтів і іншої цільової аудиторії? Це значить, що вже варто створити власний веб-ресурс, а для цього потрібен добросовісний, досвідчений і креативний виконавець, котрий би оперативно і без зайвих переплат реалізував ваші задумки.

Як же вибрати веб-студію для створення сайту, що потрібно враховувати в першу чергу, яким чином оцінювати послуги до моменту підписання угоди?
 
Перші враження 

В першу чергу варто пильно оглянути інтернет-сайт потенційного виконавця. У теорії він повинен вкладати в нього всю свою міць і потенціал. Він є обличчям, наочною презентацією, підтвердженням професійної придатності та здатності складати конкуренцію хоч комусь. Веб-студії з “кривим” веб-ресурсом можна порівняти з босим шевцем, і розглядати їх напевно не варто.

Також варто подивитися на актуальну позицію в результатах видачі. Дуже добре, якщо вам вдалося виявити виконавця на топової сторінці Google. По пошуковому запиту создание сайта Киев ви знайдете досить багато пропозицій, втім хочеться звернути вашу увагу на діяльність компанії IT LAMA, досвідчені креативні фахівці якої здатні в чітко обумовлені терміни і без зайвих переплат виготовити для вас сайт любої складності: від простеньких односторінкових сайтів-візиток, до багатофункціональних порталів, корпоративних сайтів, інтернет-магазинів. Про їх високу якість ви можете судити, переглянувши тут itlama.com деякі з останніх робіт.

За 5 років діяльності веб-студія IT LAMA реалізувала майже 100 успішних проектів по створенню сайтів, а окрім того тут ви зможете замовити їх комплексну грамотну SEO-розкрутку, ефективну рекламу в пошукових і соціальних мережах, розробку оригінального логотипу, написання цікавого і корисного контенту. 

Перед тим як вибрати веб-студію, постарайтеся дізнатися напевно, скільки співробітників бере участь в реалізації проекту. Сумлінна компанія напевно запропонує велике портфоліо, в якому будуть представлені кращі роботи та відгуки. За допомогою портфоліо вам вдасться побачити тонкощі роботи. Якщо зовнішній вигляд чудово поєднується з функціоналом, а роботи відповідають запитам - саме час познайомитися зі студією ближче.
 
Як вибрати студію веб-дизайну: “А що ви мені запропонуєте?” 

Адекватне питання будь-якого клієнта. Відповідь на нього має бути максимально детальна. Мається на увазі, що після укладення договору вам буде надано пакет послуг з розробки веб-ресурсу. Ймовірно, студія займеться наповненням контенту і пошуковою оптимізацією. В результаті вам повинен бути виданий проект, що приводить до вас аудиторію і розширює можливості бізнесу. 

Обов’язково дивимося на такі чинники:

- підтримка різних варіантів систем CRM і здатність запропонувати кілька варіантів виходу з положення;

- надання супутніх послуг (ідеально, якщо контора за сумісництвом пропонує послуги по SEO-просуванню);

- працює з гарантією і забезпечує клієнта техпідтримкою;

- пропонує широкий вибір способів для зв’язку. 

Перед тим як вибрати веб-студію важливо зрозуміти, що всіма цими процесами завідувати повинні окремі працівники. Тому важливо звертати увагу на професійні команди з веб-дизайнерами, розробниками, копірайтерами і фахівцями в області SEO.

Що робити, якщо виконавець перебуває далеко? 

В основному це не має ніякого значення. Будь-які ділові та організаційні питання спокійно вирішуються у віддаленому режимі. Благо сьогодні передбачено досить велика кількість способів щоб поспілкуватися. 

Щоб убезпечити себе від зайвого занепокоєння, напишіть потенційному виконавцю на різні канали зв’язку. Якщо студія швидко реагує на будь-які запити і намагається відповідати гранично оперативно, приводів для занепокоєння у вас напевно не виникне. 

Питання про те, як правильно вибрати веб-студію явно вас турбує, і це природно. До того ж, жоден виконавець в наш час не захоче працювати під чесне слово. Але пам’ятайте, що на відміну від фрілансерів, професійні студії воліють працювати в рамках правового поля. Так що з клієнтами полягає офіційний договір. У ньому будуть прописані всі нюанси і умови співпраці.