Що потрібно знати про перевезення меблів: основні нюанси і використовувані автомобілі

Перевезення меблів - затребувана послуга, яка вимагає спеціальних навичок від перевізника. Досить часто подібні перевезення використовується при при покупці меблів або у процесі переїзду з одного місця проживання, чи функціонування офісу на інше. Якщо у першому випадку магазини пропонують транспортування своїми силами, то при квартирному чи офісному переїзді доводиться самостійно вибирати транспортну компанію.

Що потрібно знати при виборі компанії з перевезення меблів

При виборі транспортної компанії варто враховувати, що вона повинна здійснювати перевезення тарним і безтарним способом. Це прописано в законі про правила перевезення вантажів автомобільним транспортом.

Сучасні меблі можуть бути різними, тому і транспортуються вони по-різному. Досвідчені фахівці компанії Інка-Транс, яка надає послуги вантажних перевезень у м. Київ, діляться всіма тонкощами цієї досить делікатної справи, а ми зупинимося лише на основних моментах.

Для транспортування корпусних меблів їх спочатку розбирають. Цю процедуру найкраще довірити компанії з вантажоперевезень, так як помилки при демонтажі можуть порушити функціональність меблів в майбутньому. Якщо в кухонні меблі вбудована побутова техніка, то вона від’єднується. Дрібні предмети транспортуються в коробках, більші підлягають упаковці в обов’язковому порядку.

Якщо здійснюється перевезення антикварних меблів, то будь-яка рухома частина проклеюєтся транспортувальним скотчем, це виключає навіть найменші пошкодження. Весь процес від розбирання меблів до їх збірки по приїзду в нове місце можна довірити компанії з вантажоперевезень, це позбавить вас від зайвих проблем. Перевезення меблів - тонкий процес, для того щоб не пошкодити речі та максимально швидко їх перевести слід скористатися послугами з перевезення.

Особливості автомобілів для перевезень меблів

Перевезення меблів - це не тільки їх збірка, розбирання і транспортування, а й наявність автомобілів, укомплектованих належним чином для цих перевезень. Всі автомобілі для перевезень меблів оснащені такими комплектуючими:

- Кузови автомобіля оснащені багатошаровими панелями. Ці панелі мають мати спеціальні підсилювачі, що забезпечує жорсткість кузова.

- Найкраще, якщо підлога кузова виготовлена з фанери, яка не боїться вологи. Ця підлога не повинна ковзати.

- Дах кузовного автомобіля може ущільнюватися фанерою або бути пластиковим. Пластик при цьому повинен бути підвищеної міцності.

- Деякі моделі автомобілів мають повітропровід. Це дозволяє виводити вологу і захищати задні двері від забруднень.

Перевезення меблів може бути не обтяжливим процесом, якщо довірити всі труднощі професійній компанії по перевезення меблів. Такі компанії як Інка-Транс допоможуть при переїзді з квартири, або при більш глобальних переїздах, наприклад офісу, при чому виконають це завдання без зайвих переплат і з неодмінною високою якістю.