Крафт: переваги паперових пакетів

Презентабельні і вельми красиві на вигляд пакети з крафта - відносно новий товар в нашому побуті, до якого ми ставимося з невеликим побоюванням, але який, схоже, з кожним роком набирає популярність.

І ця популярність не випадкова, адже паперові пакети з крафта мають цілий ряд суттєвих переваг, наприклад, перед тим же звичним нам поліетиленовим пакетом. І тільки в зв’язку з відсутністю належної обізнаності і реклами, ми все ще по-старому воліємо за краще використовувати останні. Втім, замовивши на сайті компанії АН-СТУДИО https://an-studio.kiev.ua/kraft-pakety крафтові пакети з логотипом, ви зможете переконатися не тільки у їх зручності, функціональності, а й у неабиякій естетичній привабливості. Окрім того, такі пакети - ефективний рекламний носій!

З самого початку варто розвіяти найголовніший міф про недостатню міцність паперових пакетів. Споживач часто думає, що поліетиленові пакети витримують значно більшу вагу. Нічого подібного! Крафт-папір відрізняється високою щільністю - 80-110 г / кв.м. Міцність паперового пакета забезпечується довговолокнистою структурою сульфатної целюлози, взятої в якості сировини. При цьому стінки і дно для кожного типу паперового пакета можна зміцнити кількома шарами. В середньому паперові пакети можуть легко витримувати до 30 кг. Так що по міцності упаковку з крафта можна поставити вище поліетиленового пакета.

Папір для таких екологічних та міцних упаковок виготовляється з вторинної сировини. Оскільки вихідний матеріал для виробництва паперових пакетів дешевий, значить, і продукція виходить дуже недорога. Багато фірм, зрозумівши це, відразу вирішили відмовитися від поліетилену і перейти на крафт-папір, оформляючи великі замовлення на корпоративні паперові пакети.

Безсумнівно, папір - це матеріал дихаючий. Тому продукти, які зберігаються або транспортуються в паперовому пакеті, мають деякий повітрообмін із середовищем. А значить, і зберігаються довше. Саме тому багато торгових підприємств харчової промисловості воліють упаковку з крафта поліетиленовим пакетам.

Варто відзначити і зовнішній вигляд паперових пакетів. Вони однозначно виглядають презентабельніше, ніж безформні поліетиленові пакети, які, виконавши свою основну функцію, прямо йдуть у відро для сміття. Рідкісна дама, одягнувшись елегантно, захоче доповнити свій наряд поліетиленовим пакетом, а ось стильно оформлений барвистий паперовий пакет однозначно буде виглядати гармонійно з будь-яким нарядом. Природний колір паперу крафт - коричневий або білий. Однак зараз цьому паперу можна надати той відтінок, який ви захочете.

Ще одна перевага паперових пакетів і упаковок з крафту і картону - це їх здатність тримати форму. Багато моделей мають плоске дно, тому їх легко поставити на будь-яку поверхню, не побоюючись, що куплений товар випаде з упаковки. Поліетиленові пакети (будь-які) цією особливістю не володіють.

Паперові пакети з крафта, особливо зроблені на замовлення в компанії АН-СТУДИО, дійсно виглядають красиво. Причому, їх можна виготовляти будь-якої висоти і ширини, орієнтуючись на товар. Наприклад, тільки з крафта можна зробити симпатичні паперові пакети під винні пляшки або широкі і низькі для коробки з взуттям.

Красивий і зручний паперовий пакет споживач не викине в смітник, адже його можна використовувати і далі. У ньому зручно зберігати речі і вдома, так як їх можна поставити, розмістивши в ряд, або носити необхідні документи (обіди, особисті речі) на роботу. При цьому логотип Вашої компанії на сумці все також буде продовжувати нагадувати про бренд і служити в якості реклами.

І нарешті, однозначно, що паперовий пакет більш екологічний, ніж поліетиленовий пакет. Чи замислювалися Ви, що всі ми використовуємо поліетиленовий пакет в середньому всього півгодини, а потім викидаємо його? І не знаємо, що для його повного розкладання знадобиться як мінімум років 200? В цей час розкладаючись, він буде забруднювати грунт, річки, а тварини будуть гинути, приймаючи поліетиленовий пакет з під продуктів за їжу. Чи не замислювалися? А пора б вже подумати про майбутнє нашої планети і перейти, як і більшість розвинених країн, на екологічні паперові пакети з крафта. Паперовий пакет, розкладаючись, не утворює шкідливих речовин, а тільки природні продукти розпаду, характерні для будь-якої органічної матерії.