Модні тренчі і плащі 2019 року - фото, тренди, ідеї образів

Модний верхній одяг для жінок, напевно, не має такого розмаїття моделей, як серед плащів. Красиві плащики і тренчі завжди знаходять своїх господинь, як в теплий, так і в холодний сезон. Практичні, легкі і, мабуть, найуніверсальніші варіанти верхнього одягу, плащі не втрачають своєї актуальності, залишаючись фаворитом у багатьох модниць.

В цьогорічному сезоні представлено немало цікавих і стильних варіантів жіночого плаща, серед яких кожна леді зможе підібрати ідеальний фасончик тренча для неймовірно красивих і неперевершених луків. А де ж можна вигідно придбати обновки? 

В тренді 2019 року насичена палітра відтінків, яскраві принти і різноманітність матеріалів. Класика жанру у вигляді бежевого тренча середньої довжини продовжує красуватися на жіночих постатях.

Двобортні моделі і тренчі під пояс чудово впишуться в ваш повсякденний лук і допоможуть виглядати стильно й елегантно. У модному червоному плащі готуйтеся приймати захоплюватися погляди, головне не перенаситити образ, правильно підібравши базові речі. Дуже ніжно і жіночно будуть виглядати жіночі плащі в білому, рожевому і бузковому відтінку, які також стануть хітом 2019 року.

Хочете висловити індивідуальність, тоді вам підійдуть оригінальні принтовані плащі. Абстракція, квіти, клітинка і звіриний принт на піку популярності.

А тепер кілька новинок моделей і фасонів

Тренчкот

Класичний тренч, який характеризується прямим трохи приталеним кроєм до колін, наявністю манжеток, відкладного коміра і пояса, гідно замінить вам будь-який модний плащ.

Традиційний бежевий відтінок добре поєднується з яскравим і різнобарвним одягом, тренчкот можна сміливо носити як з кросівками, так і з “човниками”. Якщо вам потрібен найбільш універсальний варіант модного плаща, то краще тренчкота вам не знайти!

Шкіряні плащі

Серед модних шкіряних плащів цього сезону, крім чорного відтінку з’явилися більш яскраві моделі в бордовому, червоному і навіть білому кольорі. В тренді шкіряний плащ типу тренча, моделі на запах, вільного крою і звичайно оверсайз.

Цікаво, що стилісти пропонують в новому сезоні носити модні плащі зі штучної шкіри. Популярними стануть моделі плащів, як з лакованої, так і з матовою еко-шкіри.

Плащ-дощовик

Ось що дійсно виконує всі функції плаща і стане незамінним в дощову погоду, так це дощовик. Сучасні дизайнери зробили подібний плащ дуже стильним і оригінальним.

Ще на початку сезону модних показів 2019 року провідними трендами стали пластик і прозорість, тому модні плащі-дощовики - яскравий тому доказ.

Плащі асиметричного крою

Новинкою сезону став оригінальний тренч крою Маллет (короткий спереду і подовжений ззаду). Ошатний і чарівний стильний образ з таким плащем вам забезпечений на всі 100%!

Асиметрія в модних плащах зустрічається не тільки в подолі. Сьогодні модно носити тренч зі спущеним одним плечем. З’явилися навіть оригінальні моделі плащів на одне плече.

Плащі без рукавів

Популярність плащів з рукавом три чверті спричинила за собою і модні плащі без рукавів. Подібним подовженим жилетом може бути той же тренч або шкіряний плащ. Носити модний плащ без рукавів ви зможете в будь-який час року (крім зими звичайно), поєднуючи з улюбленими джинсами, сукнями, брюками і шортами.

Вінілові плащі

Трендовими в сезоні 2019-2020 стали вінілові плащі довжиною нижче колін. Довгий чорний плащ з вінілу а-ля Трініті з «Матриці» з успіхом поповнив колекції модних брендів. Сміливі і впевнені в собі можуть вибрати вініловий плащ червоного кольору. У моді різний крій, від класичних моделей під пояс до екстравагантних фасонів в стилі оверсайз.

Плащ-кімоно

Єдиною модною моделлю максі довжини стануть легкі плащі-кімоно. Ширяючий силует, вільний крій під пояс, без ґудзиків, застібок, можливо навіть без коміра, подібний плащ зробить образ витонченим і жіночним.

Підійдуть такі плащі тільки для теплих днів. Кімоно ідеально підійде для вишуканих вечірніх луків, а також оригінально виглядає в сучасних стріт-стайл образах.