Особливості і переваги оренди спецтехніки

Будівництво - це одна з тих сфер, котра завжди була, є і буде в майбутньому однією з найбільш затребуваних. Висотні будівлі, величезні гіпермаркети, спортивні комплекси, бізнес-центри і готелі чи не щодня зводяться в наших містах. Реалізація подібних проектів потребує величезних коштів, участі великої кількості фахових спеціалістів, і, звичайно ж, спецтехніки, без якої в цій справі точно не обійтися!

Оренда спецтехніки - одна з основних послуг транспортної компанії G.I.M., і про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://gim.kh.ua/jekskavator-pogruzchik/. Ми співпрацюємо з будівельними організаціями, дорожніми та муніципальними службами, а також з приватними особами, пропонуючи будь-яку техніку на вибір споживача - навантажувачі, екскаватори, катки, бульдозери, автокрани, бетононасоси. Тільки у нас ви зможете взяти спецтехніку в оренду на найвигідніших для вас умовах. Ми пропонуємо конкурентні адекватні розцінки, надаючи натомість якісні послуги.

Переваги співпраці з компанією G.I.M.

- Навчений персонал з високим рівнем підготовки;

- Надійність пропонованої техніки - в нашому розпорядженні знаходяться робочі машини, що регулярно проходять техогляд;

- Можливість надання будь-яких послуг - підйом вантажів, вирівнювання територій, допомогою в прокладанні комунікацій;

- Значний парк техніки - вам не доведеться чекати, поки звільниться та чи інша машина;

- Позмінна або погодинна оплата - вигідні умови для кожного клієнта;

- Оперативний виїзд до клієнта - техніка прибуде до місця призначення в обумовлені терміни.

- Наші фахівці мають великий досвід роботи з ввіреній їм спецтехнікою, що дозволяє розраховувати на позитивні результати. Оренда спецтехніки від транспортної компанії G.I.M. - це повний комплекс послуг за доступними тарифами!

Оренда спеціальної техніки - затребувана і актуальна послуга в багатьох випадках, коли її придбання у власність не несе в собі економічну вигоду. Оренда будівельної техніки особливо вигідна для участі організації в одиночних проектах, як короткострокових, так і довгострокових. Власники багатьох підприємств, пов’язаних з проведенням будівельних, дорожніх, оздоблювальних та інших робіт, часто стикаються з питанням: «Де замовити такі послуги?». G.I.M. пропонує повний комплекс послуг по здачі в оренду сучасної надійної спеціальної техніки та її обслуговування.

В яких випадках вигідна оренда спецтехніки

- Економічна доцільність. У порівнянні з придбанням техніки у власність, оренда вигідніша з фінансової точки зору, так як дозволяє ефективніше використовувати цільові кошти компанії і значно економити не тільки на покупку, але і на обслуговуванні машин, а також на заробітну плату співробітників. Для виконання деяких будівельних, дорожніх або інших робіт потрібно відразу кілька видів спецтехніки. Невелика або молода компанія не завжди може дозволити собі придбання такого дорогого устаткування. Тому оренда спецтехніки є для них реальним виходом з положення і є економічно виправданою. Гнучкість умов і термінів дозволяє активно експлуатувати орендовану спецтехніку протягом будь-яких періодів.

- Укладаючи з компанією-орендодавцем договір оренди, замовник знімає з себе всі турботи про обслуговуванню техніки і підтримці її в робочому стані.

- Надійна компанія-орендодавець бере на себе обов’язок по доставці техніки на місце проведення робіт, а також її зворотний транспортування.

- У разі необхідності ви завжди можете орендувати необхідну дорожньо-будівельну техніку разом з кваліфікованими водіями-операторами, що дозволить вам заощадити час на пошук грамотного обслуговуючого персоналу. Не менш важливим є цей факт, що оренда спецтехніки передбачає можливість користування послугами кваліфікованих фахівців, за плечима яких багаторічний досвід використання подібного обладнання. Як придбання спецтехніки, так і наймання в штат кваліфікованого працівника-екскаваторника заради виконання одноразової роботи буде марнотратством.

- Співпраця з перевіреною компанією на вигідних умовах, яка здає в оренду спеціальну техніку - це гарантія того, що всі роботи будуть виконані в строк, так як надійний орендодавець завжди має під рукою достатню кількість взаємозамінних технічних одиниць.

- Слід також зазначити сезонний характер використання будівельної спецтехніки. Для тих організацій і приватних осіб, які планують здійснення робіт, пов’язаних з використанням будівельної спецтехніки потрібно враховувати і це. У разі оренди не варто переживати на рахунок зупинки робіт з вини виходу спецтехніки з ладу. Адже на цей випадок власником буде просто замінено таку техніки на робочу.